رامین پرچمی را با میترا حجار، خاطره اسدی و حامد کمیلی دیدار کنید / ملاقات دوباره رفقا در مغازه موسیو
بزرگترین هدف ما بازگشت دوباره رامین پرچمی عزیز به فضای کار هنری است، به همین دلیل تعداد زیادی از دوستان کارگردان را هم دعوت کردهایم تا بار دیگر شاهد بازی او باشند. ایشان در این نمایشنامهخوانی نقش «نیک» را میخواند و بسیار مسلط است. حیف است از کنار چنین استعدادی بیتفاوت بگذریم.
ایران آرت: بابک احمدی در اعتماد نوشت: رامین پرچمی برای بسیاری نماینده یک نسل خروشان است و امیدوار، اما در نهایت شاید مأیوس.
نسلی که خودش را در آینه بازیگران سریال «در پناه تو» (۱۳۷۴) به کارگردانی حمید لبخنده دید و تجربه دلپذیرِ تماشای عشقِ دوران جوانی در قاب ممنوعیتهای بیپایان! و دیری نگذشت که همین نسل با فیلم سینمایی «ضیافت» (۱۳۷۴) ساخته مسعود کیمیایی، در سینما به تسخیر حالوهوای مرام و معرفت درآمد و اگرچه طعم رفاقت چشید، اما نمیدانم چرا در نهایت با حس ناکامی از سالن سینما بیرون رفت.
چند رفیق قرار گذاشته بودند بیست سال بعد باهم ملاقات کنند، اما چرا وقتی پیمان میبستند گریه میکردند؟ مگر باخبر بودند که زندگی قرار است آوار ویرانگر روی آیندهشان بپاشد؟
در هرصورت وعده عملی شد اما دست تقدیر همهشان را به چالش کشید. چه بود آن دست روزگار که دربارهاش حرف میزنیم؟
حدودا یک دهه بعد، رامین پرچمی (جوادِ فیلم ضیافت) انگار داشت در زندگی واقعی، آنچه در فیلم بر سر شخصیت رامین شریفی (با ایفای نقش بهزاد خداویسی) آمد را تک و تنها تجربه میکرد. اینجا دیگر هیچ خبری از آن دوستان نبود، تا او بماند یکه و تنها در برابر مسائل و پیشامدهای گوناگون.
آقا جوادِ فیلم خاطرهانگیز ضیافت حالا مدتی است از متعدد بندهای تنیده اطرافش خلاصی یافته و قرار است به زودی با همراهی دوستانش در یک جلسه نمایشنامهخوانی شرکت کند. چه میدانم، شاید زندگی قرار است به آقا جواد فیلم روی خوش نشان دهد و دوستان بار دیگر در مغازه موسیو به هم رسیدهاند.
امید که این تازه اول راه باشد و هر روز خبرهای خوش از ایفای نقش او بشنویم. به قول قدیمیها «بیش باد».
خبرگزاری ایسنا هم نگاهی به این موضوع داشته و گزارش-گفتوگویی در این باره منتشر کرده است. بسیاری از متولدان دهه ۵۰ و ۶۰ بازی رامین پرچمی را در چندین اثر خاطرهساز به یاد دارند اما او هم مانند بسیاری از همکاران خود، کمتوجهی و بیرحمی فضای هنری را تجربه کرده و اینچنین است که چند سالی است حضورش کمرنگ بوده و گاهی هم به دلیل بعضی مشکلات از جمله مشکلات مالی، طعم زندان را هم چشیده است.
چنین وضعیتی طبیعتا حال خوشی برای آن بازیگر باقی نمیگذارد و همین احوال ناخوشایندِ رامین پرچمی سبب شد بعضی دوستان و همکارانش آستین بالا بزنند و برای همراهی با دوستشان، یک جلسه نمایشنامهخوانی ترتیب بدهند. آنها نمایشنامه مشهور «چه کسی از ویرجینیا وولف میترسد» نوشته ادوارد آلبی را انتخاب کردند که قرار است روز ۲۲ آبانماه نمایشنامهخوانی شود.
مهتا محدث کارگردان این جلسه نمایشنامهخوانی در این باره به ایسنا میگوید: ما برای بهتر شدن حال رامین پرچمی عزیز، این جلسه نمایشنامهخوانی را برگزار میکنیم. این نمایشنامه با دقت و وسواس زیادی انتخاب شد و قرار است به همت هنرمندان و به صورت همت عالی روخوانی شود. برای برگزاری این برنامه با دوستان بسیاری تماس گرفتیم که در این کار همراه ما باشند ولی خیلی از آنان از کار و گرفتاریهای خود سخن گفتند و دعوت ما را نپذیرفتند اما دوستانی مانند خانمها میترا حجار و خاطره اسدی و آقای حامد کمیلی به گرمی هرچه تمامتر پیشنهاد همکاری با این برنامه را پذیرفتند و نقشخوانی این جلسه نمایشنامهخوانی را برعهده گرفتند.
محدث تاکید میکند: بزرگترین هدف ما بازگشت دوباره رامین پرچمی عزیز به فضای کار هنری است، به همین دلیل تعداد زیادی از دوستان کارگردان را هم دعوت کردهایم تا بار دیگر شاهد بازی او باشند. ایشان در این نمایشنامهخوانی نقش «نیک» را میخواند و بسیار مسلط است. حیف است از کنار چنین استعدادی بیتفاوت بگذریم.
او که امیدوار است این برنامه زندگی دوبارهای به رامین پرچمی بدهد، اضافه میکند: هرچند بسیاری از همکاران برای همکاری با این نمایشنامهخوانی به ما پاسخ منفی دادند اما دوستانی که پیشنهاد ما را پذیرفتند، بسیار همدلانه و بدون کوچکترین چشمداشتی آمدند و حالا همهچیز به شکل گروهی اتفاق میافتد که تجربه بسیار شیرینی است. فضای کار هنری سختیهای زیادی دارد و گاهی هنرمندان در این سختیها به فراموشی سپرده میشوند ولی چه خوب است که همیشه برای کمک به یکدیگر پیشقدم شویم و کنار هم بایستیم و حال بد یکدیگر را به احوالی خوش تبدیل کنیم، همچنانکه رامین پرچمی هم بعد از حضور در تمرینهای این نمایشنامهخوانی، حالش خیلی بهتر شده است.
نمایشنامه «چه کسی از ویرجینیا وولف میترسد» نوشته ادوارد آلبی با ترجمه سیامک گلشیری و کارگردانی مهتا محدث روز ۲۲ آبانماه در دو نوبت ۱۸ و ۲۰ با همکاری سالن شهرزاد و در این سالن روخوانی میشود. میترا حجار، خاطره اسدی و حامد کمیلی در کنار رامین پرچمی، خوانش نقشهای این نمایشنامه را برعهده دارند.