لالایی یکتا ناصر، کبریت سام درخشانی و ترانه اشکان خطیبی
از هنرمندان در فضای مجازی چه خبر؟
ایران آرت: ایران نوشت: واکنش به درگذشت حمید لبخنده کارگردان سینما و تئاتر و تلویزیون، مؤلفه تکرار شونده در پستهای اهالی فرهنگ در فضای مجازی بود.
ناهید طباطبایی از نویسندگان شناخته شده در واکنش به این خبر نوشت: «دوست عزیزم حمید لبخنده هم رفت. پر رنگترین تصویر از او در ذهن من، لبخنده بیست ساله است که در تالار شهرداری اهواز، در چله تابستان، پوستین پوشیده تا برای بازی در «مترسکها در شب» به آن عادت کند. من از او میپرسم چطور تحمل میکند و او لبخند میزند. یادش بخیر. چه زود است برای این حرفها، افسوس !»
یکتا ناصر عکسی از خودش و زنده یاد لبخنده را به اشتراک گذاشت و با این عبارات خاطرات این فیلمساز را مرور کرد: «در این عکس شما داشتید برای یکی از صحنهها یک لالایی قدیمی را که شاید خودتان هم با آن آرامش میگرفتید با من تمرین میکردید هنوز که هنوز است خاطرم هست که برای لحظه به لحظه هر پلانی چقدر با انرژی و با انگیزه تلاش کردید. ای کاش میتوانستم آن گونه که شما دوست داشتید این لالایی را زمزمه کنم تا شاید اندکی آرامش را به پاس تمامی آموزههایتان که همواره آویزه گوشم است به شما هدیه کنم.»
سام درخشانی دیگر بازیگر این سریال در این باره نوشت: «سال 79 بود. بیستوچهار پنج سالم بود و عاشق و شیفته بازیگری. در ابتدای مسیر بودم و شما به من اعتماد کردی و نقش سختی رو به من سپردی که هنوز بعد از 20 سال خیلیها تو ذهنشون هست و اغلب صحنه کبریت زدن عصبی و روانی منو بهم یادآوری میکنند. شما خیلی جسور بودی که نقش یک شیزوفرم، سرطان بیماریهای روانی رو به من دادی، یه جوون کم تجربه و تازهکار. استاد عزیزم، امیدوارم روزی بتونم رو سفیدت کنم. شما خیلی بهم یاد دادی. خیلی بزرگ بودی و محترم. آرزو میکنم روزی بتونم فرصتی که شما در اختیار من قرار دادی رو به جوونای عاشق دیگهای پیشکش کنم.»
ابراهیم حقیقی با انتشار پوستر تئاتر عادلها از گروه تئاتر 57 خاطره اجرای این تئاتر را زنده کرد. لبخنده این نمایش را به نویسندگی کامو و با ترجمه محمدعلی سپانلو در تالار مولوی کارگردانی کرد.
کاوه سجادی از مرور خاطرات جنگ و پناه گرفتن در خانه حمید لبخنده نوشت: «دیر شد خواستم فیلمم را بیاورم ببینی دیر شد. کودکی من به جوانی شما گره خورده است. خانه شما 35 متر بود شما یعنی همسرت و خواهرت. ما آمدیم به خانه شما ما یعنی من و نوید و ریحانه و بابا و مامان. شما همش لبخند داشتین و خم به ابرو نیاوردین. ما خانهای در تهران نداشتیم! جنگ لعنتی نگذاشت در اهواز بمانیم. آمدیم تهران؛ شما مأمن ما بودی. ای کاش زودتر میشد فیلمم را به شما نشان بدهم عمو حمید.»
دیگه چه خیر
نمایش «بانوی محبوب من» روزهای پایانی اجرا را پشت سر میگذارد. دوره دوم این اجرا که از روز یکشنبه نوزدهم دی ماه در سالن اصلی تئاتر شهر آغاز شد تا یک بهمن ادامه دارد. گلاب آدینه کارگردان این نمایش در صفحه اینستاگرامش از علاقهمندان این نمایش دعوت کرده تا زودتر بلیت تماشای این نمایش را رزرو کنند.
بازخوانی قطعه «میگریزی» از لقمان ادهمی بازگشت اشکان خطیبی به عرصه موسیقی است. امیر عظیمی قطعه «میگریزی» را تنظیم کرده و اشکان خطیبی با همخوانی غزل سهرابی، این قطعه را اجرا کرده است. این ویدیو در هفته گذشته جزو پربینندهها بود و به اصطلاح وایرال شد. خطیبی در صفحه اینستاگرامش از مخاطبان خواسته نقطه نظرات خودشان را درباره این کار بنویسند.
انتشارات شهر قلم تازهترین اثرش را معرفی کرده است. این کتاب که در توضیح روی جلد آن این عنوان دیده میشود: «فکرهای بزرگ برای فیلسوفهای کوچک» برای آشنایی کوچولوها با مفهوم فلسفه و افکار فیلسوفهاست؛ کودکانی که تازه میخواهند اندیشیدن را بیاموزند. کتاب «حقیقت با کمک سقراط» نوشته مورین مک کوئری و دوئین آرمیتج توسط وحید میهماننواز ترجمه شده است.