کد خبر: 51930 A

بازگشایی موزه‌ بریتانیا در شرایط خاص

بازگشایی موزه‌ بریتانیا در شرایط خاص

موزه بریتانیا از بازدیدکنندگان خواسته ضمن رعایت فاصله اجتماعی به صورت مرتب از ژل‌های ضدعفونی‌کننده دست که در موزه قرار داده شده استفاده کنند.

ایران آرت: وب‌سایت موزه بریتانیا اعلام کرد این موزه از تاریخ ۲۷ اوت (۶ شهریور) با تمهیدات ویژه برای پیشگیری از ‌شیوع ویروس کرونا فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

ورودی موزه بریتانیا رایگان خواهد، همه بازدیدکنندگان باید از ماسک استفاده و از پیش ساعت بازدید خود را از طریق سایت رزرو کنند.

همچنین یک مسیر جدید یک‌طرفه برای بازدید از موزه طراحی شده است و کارکنان و نشانگرها به هدایت بازدیدکنندگان کمک خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، موزه بریتانیا از بازدیدکنندگان خواسته ضمن رعایت فاصله اجتماعی به صورت مرتب از ژل‌های ضدعفونی‌کننده دست که در موزه قرار داده شده استفاده کنند.

برخی از رستوران‌ها و کافه‌های موزه برای خدمات‌دهی فعال خواهند بود و روش‌های غیرنقدی را برای پرداخت ترجیح می‌دهند.

همچنین موزه بریتانیا از علاقه‌مندان درخواست کرده در صورت داشتن علائم ابتلا به ویروس کرونا از مراجعه به موزه خودداری کنند.

موزه بریتانیا یکی از وسیع‌ترین و غنی‌ترین موزه‌های جهان با میلیون‌ها گنجینه و آثار باستانی دائمی از فرهنگ‌های مختلف جهان است. این موزه عنوان دومین موزه پربازدید دنیا را نیز با خود یدک می‌کشد.

موزه بریتانیا در سال ۱۷۵۳ میلادی با مجموعه اهدایی یک پزشک و دانشمند ایرلندی به نام هنس اسلون تاسیس شد و کمیته‌ای از معتمدان برجسته، این موزه را در یک عمارت قرن هفدهمی به نام خانه مونتاگو که با پول جمع‌آوری‌شده از مردم خریداری شده بود، بنا کردند.

طراح این موزه از معماری کلاسیک یونان باستان در ساخت ساختمان این موزه استفاده کرده است؛ حیاطی با چهار بر گسترده در قلب موزه، ۴۳ ستون با ارتفاع ۱۴ متر الهام‌گرفته از ستون‌های معبد آناهیتا، تزئینات مثلثی و پله‌های عظیم این مکان را به یکی از جذاب‌ترین موزه‌ها در دنیا تبدیل کرده است تا شکوه و عظمت اشیای داخلی را دوچندان کند.

قسمتی از موزه با نام بخش خاورمیانه شامل اشیایی پرارزش از کشورهای ایران، عراق و دیگر کشورهای این منطقه است که تنها چیزی حدود ۱۳ هزار شیء باستانی از ایران مانند استوانه یا منشور حقوق بشر کوروش، سفالینه‌هایی به قدمت ۳۳۰۰ سال پیش از میلاد و مجموعه‌ای از ظروف سیمین و زر  را در خود جای داده است.

 

موزه هنرهای تجسمی موزه بریتانیا
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین