زندگی بهروز بوچانی فیلم میشود/ همکاری تهیهکننده تایتانیک با پناهجوی ایرانی
داستان زندگی بهروز بوچانی که در کتاب "هیچ دستی جز کوهستان" روایت شده است، در قالب یک فیلم داستانی به کارگردانی فیلمساز استرالیایی مقابل دوربین میرود.
ایران آرت: داستان زندگی بهروز بوچانی که در کتاب "هیچ دستی جز کوهستان" روایت شده است، در قالب یک فیلم داستانی به کارگردانی فیلمساز استرالیایی مقابل دوربین میرود.
به نقل از اسکرین دیلی، راد راتین سال گذشته با نخستین فیلم داستانی خود "شناور ماندن" در بخش پانوراما در جشنواره فیلم برلین حضور داشت و علاوه بر تحسین منتقدان، جایزه کلیسای جهانی را هم برای روایت ماجرای قاچاق انسان در تایلند و کامبوج کسب کرد. او این روزها سرگرم کار روی فیلم سینمایی "ریزگاری" با همکاری یکی از تهیهکننددگان فیلمهای تحسینشده "خط سرخ باریک" و "تایتانیک" درباره مبارزه با داعش در کردستان در ۲۰۱۴ است.
همشهری آنلاین نوشت بوچانی که یک نویسنده و روزنامهنگار کرد ایرانی است، ماجرای حدود هفت سال اسارت خود را در اردوگاه پناهجویان در جزیره مانوس پاپوا گینه نو در کتاب بسیار موفق و پرفروش "هیچ دوستی جز کوهستان: نوشتن از زندان مانوس" روایت کرده است. او بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ در اردوگاه بدنام این جزیره اسیر بود و در آن دوران توانست ماجراهای روزانه اردوگاه را در قالب یادداشتهای روزانه بنویسد. این یادداشتها در پایان تبدیل به کتاب "هیچ دوستی جز کوهستان" شد.
نسخه سینمایی این کتاب موفق و تحسینشده با همکاری جشنواره فیلم تورنتو ساخته میشود و راتین برای آن با آکوش آرمونت همکاری میکند. این نویسنده و تهیهکننده پرکار در تلاش برای یافتن یک گروه از نویسندگان و فیلمسازان برگزیده بینالمللی است تا روی پروژه کار کنند. ضمن اینکه خود بوچانی هم از نزدیک در نوشتن فیلمنامه و گسترش دادن داستان زندگی خود برای تولید فیلمی سینمایی بر اساس آن مشارکت خواهد کرد.
بوچانی که مدتی است شهروند نیوزیلند شده، درباره ساخته شدن فیلم زندگی خود گفت: "وقتی من شش سال پیش نوشتن کتاب را شروع کردم، هیچکس درباره جزیره مانوس چیزی نشنیده بود. امروز کتاب من در ۲۵ کشور به چند زبان منتشر شده و حالا امیدوارم اقتباس سینمایی از آن بتواند تعداد مخاطبان و علاقهمندان داستان را افزایش دهد. هدف من از همکاری کردن در این پروژه آن است که تلاش برای تغییر شرایط پناهجویان همچنان ادامه یابد."