برنامه ویژه مارگارت آتوود با حضور آن پچت/ نسخه شومیز "وصیتها" در راه است
نسخه شومیز "وصیتها" نوشته مارگارت آتوود در برنامهای آنلاین منتشر میشود.
ایران آرت: مارگارت آتوود میخواهد با برگزاری یک برنامه زنده آنلاین از طریق سایت "فین آنلاین" انتشار نسخه شومیز رمان برنده جایزه بوکر "وصیتها" را جشن بگیرد.
این رخداد روز پنجم سپتامبر (۱۵ شهریور) پخش میشود و در ادامه میتوان در سراسر جهان آن را به مدت ۷۲ ساعت تماشا کرد. نسخه شومیز رمان او روز اول سپتامبر (۱۰ شهریور) به بازار میآید.
در رخداد آنلاین، آتوود درباره مسیر حرفهای کاری و آثار خود و همچنین درباره اینکه چرا ۳۵ سال پس از "داستان ندیمه" به دنیای این داستان خارقالعاده بازگشت، صحبت میکند. آن پچت رماننویس سرشناس آمریکایی هم در مکالمه به او محلق میشود.
به گزارش مهر، فروش بلیت برای این رخداد آنلاین از روز بیستم آگوست در همراهی با واترستونز آغاز شده است. این سایت یک بسته "کتاب و استریم" میفروشد که به صورت اتوماتیک با خرید بلیت برنامه آنلاین، نسخه فیزیکی کتاب "وصیتها" به خانه خریدار ارسال میشود.
کتاب "وصیتها" پس از انتشار به سرعت تبدیل به پرفروشترین کتاب لیست نیویورک تایمز شد و توانست جایزه بوکر داستانی را از آن خود کند. این رمان قدرتمند که به عنوان یک شاهکار مدرن دیده میشود را میتوان به عنوان کتابی جداگانه یا به عنوان همراهی برای رمان کلاسیک آتوود یعنی "داستان ندیمه" مطالعه کرد. "داستان ندیمه" تبدیل به یکی از مهمترین کتابهای قرن بیستم شده و چندی پیش یک سریال به شدت موفق برنده جایزه گلدن گلوب و امی هم از روی آن ساخته شده است.
داستان "وصیتها" بیش از پانزده سال پس از "داستان ندیمه" آغاز میشود و دنیایی را به تصویر میکشد که در آن با وجود اینکه هنوز رژیم تئوکراتیک جمهوری گیلید در قدرت باقی مانده، نشانههایی از پوسیدگی درون آن دیده میشود. در این لحظه حیاتی، زندگی سه زن که به شدت با هم متفاوت هستند تداخل پیدا میکند که نتیجه آن انفجاری خواهد بود.
آثار مارگارت آتوود تا به حال در بیش از ۴۵ کشور منتشر شده و او نویسنده بیش از ۵۰ کتاب داستانی، شعر، مقالههای نقدی و رمانهای گرافیک است. علاوه بر "داستان ندیمه"، از رمانهای دیگر او میتوان از "چشم گربه" که به لیست کوتاه جوایزه بوکر ۱۹۸۹ راه یافت، "نام مستعار گریس" که برنده جایزه گیلر در کانادا و جایزه پرمیو موندلو در ایتالیا شد و "آدمکش نابینا" برنده جایزه بوکر سال ۲۰۰۰ نام برد.