نامه رضا کیانیان به قالیباف درباره محدودسازی اینترنت/ اگر دنبالهرو چین و روسیه هستیم چرا اقتصادمان رشد نمیکند؟/ پاسخ رئیس مجلس
رضا کیانیان با اشاره به گرانی، بیکاری، بی آبی و برخی مشکلات دیگر در کشور، از رئیس مجلس درخواست کرد به جای محدودسازی اینترنت چارهای برای مشکلات اساسی بیندیشد؛ نامهای که محمدباقر قالیباف به آن پاسخ داد و نوشت: با بگیر و ببند نمیتوان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم.
ایران آرت: رضا کیانیان با انتشار طرحی از محمدصالح رزم حسینی که فیلترینگ را در سراسر ایران نشان میدهد، با انتشار متنی خطاب به محمدباقر قالیباف، به طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی که مجلس به دنبال تصویب آن است، اعتراض کرد. گفته میشود در صورت قانونی شدن این طرح، در این صورت سرویسهای گوگل مسدود، اپلیکیشنهای خارجی از دسترس خارج و آپدیت ویندوز و نرمافزارها غیر ممکن میشود و همچنین حریم خصوصی کاربران به خطر خواهد افتاد.
رضا کیانیان در نامه خود خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشته است: …سِلام همشهری و هم ولایتی عزیز ، آقای دکتر قالیباف.
امروز عید است. عید مولا علی ست که سلام خدا بر او و خانواده او . تبریک می گویم.
با این عیدی علی وار !!! از «۱۲۱ نفر از نمایندگان مجلس» تشکر می کنم . از تصویب طرح محدود کردن اینترنت!!!
طرحی که زمان ِ«معجزه ی هزاره سوم » علنی شد و سال ها خاک خورد…. و حالا شما به انجامش رسانیدید .
نمایندگان مجلس کنونی به قول شما ، با شعار «رفع استضعاف » و به قول ما «از بین بردن فقر و فلاکت» و به قول معروف برای «توسعه ی اقتصادی کشور» بر کرسی ها نشستند. .
آقای قالیباف!
جان امام رضا ’ع’ _”قسم مشَدی دادُم “_ از زمانی که آمدید مجلس ، در زمینه ی بهبود اقتصاد و رفع استضعاف چه لوایحی تصویب کردید؟ …. جان ِمولا ! آیا همه چیز گران تر نشده ؟! بیکاری بیشتر نشده؟ بی آبی فراوان تر نشده؟ . استضعاف رشد نکرده؟ ! وحالا در روز عید مولایمان ، هدیه شما به ما بستن اینترنت است؟. “دَمِتا گرم”
ما به شما نامه نوشتیم با «۶۳۳۴۰۷ امضا» ششصدو سی و سه هزار و چهار صد و هفت امضا !! و خواهش کردیم این طرح را ، در صحن مجلس ، طرح نکنید! اما جواب شما ، بدون این که جواب نامه ی ما را بدهید ، طرح ِ همین طرح و تصویبش در صحن مجلس بود!
آیا تا به امروز ، به شهادت خودتان و بقال و چقال ، و جیب مردم . هر روز استضعاف ِواقعی گسترش پیدا نمی کند. ؟ حالا نوبت ِاستضعاف مجازی ست؟!
“ای وَل دِداش. البَت خودِتا بهتر مِدِنِن بِسْتن ای لاکردار . گوشنِگی رِه بِی تَر نوموکنه که بدترم موکونَه.”
بگذریم هم ولایتی!
چه عیدی ِهم مضمونی با راه و روش و دستور ها و نصیحت های صاحب عید.
“قالیباف جان، بِچه ی مِشَد! “
چه کشور هایی دامنه اینترنت را تنگ کرده اند. ؟چین، روسیه ،هند و صد البته کره شمالی. آیا ما دنباله روی ِ این کشور ها هستیم !!!؟
پس اگر دنباله رو شان هستیم، چرا در زمینه رشد اقتصادی شان، دنباله رَوی نمی کنیم؟ چرا دنباله روی ِ رشد اقتصادی هند و چین و روسیه نیستیم.
“جانِ بِچه های طُرقِبَه ! با ای حساب آخِرِش چی مِمانَه ؟ … هَمی کره شمالی لا مَصَّب دیگَه . نِه؟! جان
ِما درست نِگُفتُم” ؟
فقط برای یادآوری !.. ما و ژاپن توسعه ی مدرن را با
هم شروع کردیم.
سر انجام ما این است و سرانجام آن ها آن.! همین.
یاد عیدی تان افتادم.
آیا سرانجام ِ راه و روش ِمولای ما هم کُره شمالی ست؟
“تو رِه به امام هشتم ، جانِ هر کی دوس دِرِن نامه ی ما رَم تحویل بی گیرِ ن”. #خوزستان_آب_ندارد #نه_به_محدودیت_اینترنت شما هم به سایت کارزار بروید و امضا کنید تا بشه میلیونی"
اکنون به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس مجلس یک روز پس از نامه کیانیان، پاسخ وی را داده است. متن نامه قالیباف به این شرح است:
"از روزی که کار این مجلس شروع شد یک روز هم نبوده که از بیعملی و بی خیالی آقایانی که مسئولان اجرایی کشور در حوزههای اقتصادی بودهاند خون به دلمان نشده باشد.
وظیفه اصلی مجلس ریل گذاری برای اصلاح زیرساخت اقتصاد است که در آن هم اقداماتی انجام شده است.
بسیاری از اقدامات مانند همسانسازی حقوق بازنشستگان، ایجاد شغل، وام ازدواج و وام مسکن و ... با وادار کردن دولت به انجام کار توسط مجلس محقق شده است؛ اگر توان و اراده دولت بیش از این بود بیگمان نتایج بسیار بیشتری به دست میآمد.
در خصوص طرح صیانت هم نکاتی که لازم بود را گفتهام. برنامه مجلس بستن اینستاگرام و واتس اپ و سایر پلتفرمهای پرکاربرد که کسب و کارهای مردم در آنها تعریف شده نیست. بسیاری از آنچه درباره این طرح ادعا میشود اصلا در آن وجود ندارد؛ البته در طرح موجود ابهاماتی دارد که آنها در بررسیهای کمیسیون اصلاح خواهد شد.
جلسات کمیسیون را هم به صورت علنی برگزار میکنیم تا هم کارشناسان فرصت نقد داشته باشند و هم مردم در جریان آنچه برایشان اهمیت حیاتی دارد قرار گیرند. با بگیر و ببند نمیتوان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم."