بیتا وکیلی در دو آرت فر فرانکفورت (Frankfurt) و مسکو (Cosmoscow)
آثاری از بیتا وکیلی در دو آرت فر فرانکفورت و مسکو به نمایش گذاشته شده است.
ایران آرت: بیتا وکیلی، نقاش شناخته شده در دو هفته اخیر با نمایش پنج اثر از دوره های مختلف کاری اش در دو آرت فر فرانکفورت و مسکو حاضر بود.
نمایشگاه بین المللی هنر معاصر کازمسکو Cosmoscow در مرکز تیمیریازف شهر مسکو 25 تا 29 اکتبر2024 مصادف با 4 تا 8 آبان ماه دایر بود که از تهران چهار گالری نیان، باشگاه، نام و آرتیبیشن در این رویداد هنری حضور داشتند.
گالری نیان در کنار دیگر هنرمندان، سه اثر از بیتا وکیلی در آرت فرهنر معاصر کازمسکو Cosmoscow به نمایش گذاشت .
یک اثر بیتا وکیلی در این رویداد بین المللی مربوط به مجموعه «نبض زمین » است و دو اثر به سری «این باغ تاریخ است » برمی گردد .
کازمسکو که از سال ۲۰۱۴ توسط مجموعه دار مشهور روس مارگاریتا پوشکینا تاسیس شده در این دوره میزبان 91 گالری از سراسر دنیا بود.
اما دو اثر دیگر بیتا وکیلی توسط گروه هنری بات BAAT تحت عنوان« MARTEX ROAD : MIDDEL EAST ART EXPERIENCES » در هفتمین سالانه هنر دیسکاوری در فرانکفورت آلمان ارائه شده است.
قلب اروپا فرانکفورت از 31 اکتبر تا سوم نوامبر 2024مصادف با دهم تا سیزدهم آبان ماه سال جاری میزبان بیش از 120 گالری بین المللی است.
گروه هنری بات « MARTEX ROAD : MIDDEL EAST ART EXPERIENCES» از تهران که در این دوره تمرکزش روی زنان هنرمند ایرانی است در کنار 12 زن هنرمند، دو اثر بیتا وکیلی از سری «نبض زمین » و «این باغ تاریخ است » را در این رویداد ارائه کرده است.
نمایشگاه هنر دیسکاوری برای هفتمین بار طیف گستردهای از هنر معاصر نوظهور را در شهر فرانکفورت ارائه داد. در این رویداد بین المللی می توان از هنر معاصر در قطعات بزرگ تا نسخه های مینیاتوری و اندازه های جیبی و نقاشی های کلاسیک، طراحی ها و چاپ های گرافیکی، همچنین مجسمه های بزرگ و کوچک با متریال های مختلف و حتی هنرهای چندرسانه ای همچون ویدئو آرت دیدن کرد.
بیتا وکیلی پاییز امسال را با نمایشگاه موفق در تهران در گالری نیان آغاز کرد؛ او در این نمایش که با فروش بسیار قابل توجه روبرو بود از مجموعه تازه اش "گنج بان" رونمایی نمود و سری "نبض زمین" که پنج سال پیش فقط در لندن به نمایش در آمده بود را برای نخستین بار در ایران به تماشا گذاشت.
گفتنی ست بیتا وکیلی در حراج کریستیز شش فروش جالب توجه دارد:
در ۱۸ آپریل ۲۰۱۲ اثر بیتا وکیلی با عنوان " رویای نیویورک " رکورد ۴۵ هزار دلاری برای او خلق کرد؛ در ۲۱ اکتبر ۲۰۱۴ اثر بدون عنوان او ۴۰ هزار دلار؛ اکتبر ۲۰۱۱ اثر بدون عنوان دیگری از بیتا ۳۵ هزار دلار، اکتبر ۲۰۱۰ اثری با عنوان " این من هستم" ۳۱ هزار دلار، آپریل ۲۰۱۱ تابلوی بدون عنوان ۲۶ هزار دلار و ۲۷ آپریل ۲۰۱۰ اثر بدون عنوان بیتا وکیلی ۲۵ هزار دلار چکش خورد.
آثار بیتا وکیلی تاکنون در ده دوره حراج تهران حضور داشته و ضمن فروش صد در صدی همه آثار در همه دوره ها، آخرین رکورد فروشش با اثر سه لتی از مجموعه "باغ تاریخ" در بیستمین دوره این رویداد هنری در تیرماه ۱۴۰۳ به قیمت ۵۵۰ میلیون تومان چکش خورد.
آثار بیتا وکیلی در گنجینه های مهمی مانند بانک پاسارگاد، بانک گردشگری، و معتبرترین مجموعه داران ایرانی مانند بنیاد فرجام دبی ، کلکسیون محمدرضا قائم مقامی، کلکسیون جلیل خسروشاهی ، کلکسیون پروفسور فیروز نادری و ... نگهداری می شود.