کنایه مجسمهساز اتریشی به زندگی مصرفگرایی/ خودروهای چاق به نمایش درآمدند
وارم در مجموعه خود با عنوان "Fat Cars"، مجسمههای بسیار متورم و توپی و در ابعادی واقعی خلق کرده که مانند خیکهایی که بیش از حد پر شدهاند، متورم شده و سعی در خلق و به تصویر کشیدن چاقی دارد.
ایران آرت: اروین وارم، مجسمه ساز اتریشی مجموعه آثاری با عنوان "Fat Cars" یا "خودروهای چاق" را در انتقاد به سبک زندگی مصرفگرایی و گسترش چاقی در بین انسانها خلق کرده است.
این مجموعه "ماشینهای چاق" با استقبال زیادی بین مخاطبان در طیفهای مختلف مواجه شده است.
اروین وارم یکی از بزرگترین مجسمه سازهای اهل اتریش است. وی در سطح بین المللی به دلیل مجسمه های عجیبی که در طول زندگی حرفه ای خود خلق کرده شناخته میشود. وارم در بروک آن در مور، اشتایر، اتریش به دنیا آمد و در حال حاضر در لیمبرگ و وین ، اتریش زندگی و کار می کند.
به گزارش فارس، وارم مجسمه سازی را افزودن و کاستن مواد از یک شی تعریف می کند. او در تمام کارهای خود با لایه بندی لباس روی یکدیگر یا خلق اشیا فربه، باد کرده یا چاقی به این مهم دست مییابد.
وارم در مجموعه خود با عنوان "Fat Cars"، مجسمههای بسیار متورم و توپی و در ابعادی واقعی خلق کرده که مانند خیکهایی که بیش از حد پر شدهاند، متورم شده و سعی در خلق و به تصویر کشیدن چاقی دارد.
اولین مجسمه سری "Fat Car" توسط طراحان کمپانی خودروسازی اوپل طراحی و ساخته شد اما در واقع به آن شکل و اندازهای که وارم میخواست نرسید. او در یک مصاحبه گفته بود که می خواهد چیزی مانند یک سیستم بیولوژیکی را با یک سیستم مکانیکی ترکیب کند.
اما طراحان اوپل این فرایند را کامپیوتری کردند اما نتوانستند مدل طبیعی لبه های صاف و ورم کرده مورد نظر آقای وارم را دربیاورند. بنابراین در نهایت او فقط از شاسی آن ماشین واقعی ساخت شرکت اوپل استفاده کرد. او برای خلق مجسمه ای که در ذهن داشت، در نهایت از فوم پلی اوراِتان و فوم استایرو و لاک الکل استفاده کرد.
پیش از وارم، هنرمندان دهه ۱۹۹۰ و اوایل ۲۰۰۰ نیز در مورد علاقه مصرفکنندگان به اتومبیل مسئله داشتند. آنها قبلاً ماشینهای لوکس آن زمان را خرد می کردند تا نسخه های پهنی از وسیله نقلیه واقعی ایجاد کنند تا آنچه را که اساساً شمایل فرهنگی بود، فرو بریزد.