کد خبر: 69456 A

قیمت خودرو| قیمت خودرو امروز| افزایش قیمت خودرو

افزایش شدید قیمت خودرو؛ پژو پارس ۶۹۵ میلیون شد | قیمت خودرو تارا، دنا، شاهین، کوییک و پژو ۲۰۷ گران شد

افزایش شدید قیمت خودرو؛ پژو پارس ۶۹۵ میلیون شد | قیمت خودرو تارا، دنا، شاهین، کوییک و پژو ۲۰۷ گران شد

قیمت خودرو نسبت به روز گذشته افزایش چشم‌گیری را به ثبت رسانده است. اکثر محصولات ایران خودرو یک روزه ۲۰ الی ۳۵ میلیون تومان گران شدند. همچنین خودروهای پرفروش سایپا نیز از قافله عقب نماندند و تا سقف ۲۰ میلیون تومانی نیز در یک روز افزایش قیمت داشتند.

ایران آرت: قیمت خودرو طی دو سال گذشته حدود دو نیم برابر افزایش پیدا کرده است. پیش بینی می شد که قیمت خودرو در ماه های نخست سال 1402 نیز با افزایش شدید همراه شود اما برخلاف پیش بینی ها روند قیمت خودرو کاهشی شد. سامانه یکپارچه خودرو و ریزش قیمت دلار در ماه خرداد باعث افت قیمت خودرو شد. با این وجود با ورود به فصل تابستان افزایش نرخ دلار باعث شد که قیمت خودرو به روند افزایشی بازگردد. تازه ترین خبر درباره قیمت خودرو را در ادامه بخوانید.

قیمت خودرو نسبت به روز گذشته افزایش چشم‌گیری را به ثبت رسانده است. اکثر محصولات ایران خودرو یک روزه ۲۰ الی ۳۵ میلیون تومان گران شدند. همچنین خودروهای پرفروش سایپا نیز از قافله عقب نماندند و تا سقف ۲۰ میلیون تومانی نیز در یک روز افزایش قیمت داشتند.

به گزارش اقتصاد آنلاین، طی تغییرات روند قیمت خودرو در یک روز گذشته، پژو پارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۱ امروز به ۶۹۵ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز ۲۰ میلیون افزایش را به ثبت رسانده است و گران‌ترین مدل پژو پارس است. همچنین رکورد افزایش قیمت خودروهای داخلی را دنا اتوماتیک توربو پلاس با صعود ۴۰ میلیونی در یک روز زده است.

در ادامه آخرین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییر آن نسبت به روز گذشته (چهارم تیرماه ۱۴۰۲) را می‌خوانید؛

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۵۵ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است. این خودرو طی دوماه گذشته گذشته ۱۶۰میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۸۵ میلیون تومان است که نسبت روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۴۵  میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۲۵ میلیون بالا رفته است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۵۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۴۵ میلیون گران شده است و طی ۶۰ روز گذشته ۱۴۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۸۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۳۵ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۱ امروز ۸۲۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته۲۵ میلیون تومان گران شده است.این خودرو تقریبا ۳۸ روز گذشته ۱۲۵ میلیون ارزان شده است.  مدل ۱۴۰۲ این خودرو ۸۵۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است. این  مدل طی یک ماه گذشته ۸۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک ۱۴۰۱ ، ۷۹۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون بالا رفته است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۸۲۰ تومان قیمت خورده است که ۲۰ میلیون افزایش را به ثبت رسانده است. این مدل در ۱۶ روز گذشته ۵۰ میلیون تومان ارزان شده است.

قیمت تارا دنده ای۱۴۰۲ هم به ۶۷۰  میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون گران شده است و طی ۴۸ روز گذشته ۱۴۰میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی  ۸۶۰میلیون تومان رسیده است که به معنای افزایش ۴۰میلیونی طی روز گذشته و کاهش ۱۲۵ میلیونی طی دو ماه گذشته  است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۶۰۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۲۵ میلیون گران شده است و طی ۶۸ روز گذشته ۱۹۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۳۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۲۰ میلیون ارزان شده است و طی ۱۵ روز گذشته ۲۵ میلیون کاهش یافته است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز۵۵۰میلیون تومان که یک روزه ۵۰ میلیون تومان گران شده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۷۰  میلیونی شده است که طی روز گذشته ۲۰ میلیون گران شده است.

قیمت سمند EF۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۵۰میلیون تومان است که طی روز گذشته  ۵ میلیون تومان افزایش داشته است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۶۰ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۵میلیون افزایش داشته است. این خودرو طی ۸ روز گذشته ۵۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس LX  مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۱۰ میلیون اعلام شده است که طی روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است.

قیمت پژو پارس XU۷P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۱۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۲۰ میلیون گران شده است. پژو پارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۶۹۵ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز ۲۰ میلیون بالا رفته است و گران ترین مدل پژو پارس است.

قیمت پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ نیز با افزایش ۱۰ میلیونی به روز شد و ۵۳۰ میلیون تومان است.

قیمت خودرو

قیمت سایپا

قیمت پراید ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ به ۲۸۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم  با افزایش ۵ میلیونی حوالی ۲۶۵ میلیون تومان به روزرسانی شد.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ نسبت به ۷ روز گذشته  ۵ میلیون گران شده است و  335میلیون تومان است.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰ با افزایش ۱۰ میلیونی طی دو روز گذشته ۳۳۵ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت ساینا S دنده ای‌ مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود که به معنای افزایش ۱۰ میلیونی طی روز گذشته است.

قیمت ساینا EX دنده ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۳۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت کوییک دنده ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۵ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. این خودرو نسبت به ۱۶ ادریبهشت ۵۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت کوییک دنده ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۵ میلیون تومان شده است که افزایش ۵ میلیون طی  روز گذشته  است و  مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۵ میلیون است که طی روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. 

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نیز ۴۰۵ میلیون تومان اعلام شده است که ۱۰ میلیون طی یک روز گران شده است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۶۵میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ۲۰میلیون گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۲۵ میلیون تومان فروخته می‌شود که به معنای افزایش ۲۰ میلیونی طی روز گذشته است.

قیمت خودرو

علت افزایش قیمت خودرو چیست؟

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو با تاکید بر اینکه عرضه خودرو تاثیر بسیار زیادی در کنترل قیمت‌ها دارد، گفت: اگر خودرویی هر روز فاکتور نشود و در عرضه آن وقفه بیفتد قیمت آن در بازار به سرعت تغییر پیدا می‌کند.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو در مورد وضعیت بازار خودرو گفت: بازار خودرو در رکود کامل است و این روزها مشتری مراجعه نمی‌کند.

سعید موتمنی ادامه داد: در چند وقت اخیر، متاثر از اخبار سیاسی و بحث مذاکرات، قیمت خودرو کاهشی شد به طوری که قیمت خودروهای بالای ۱۰ میلیارد تومان حدود ۲ میلیارد تومان، خودروهای مونتاژی حدود یک میلیارد تومان و خودروهای داخلی متوسط حدود ۲۰۰ میلیون و خودروهای ارزان‌قیمت مثل تیبا و کوئیک هم حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشتند.

موتمنی افزود: اما در چند روز گذشته تحت تاثیر نوسانات ارزی، قیمت خودرو کمی افزایش یافته و حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان قیمت خودروهای داخلی ارزان‌قیمت رشد داشته است برای مثال ۲۰۶ تیپ ۲ که تا ۴۸۰ میلیون تومان کاهش یافته بود با افزایش ۳۰ میلیون تومانی همراه شد و به ۵۱۷ میلیون تومان رسید. ۲۰۶ تیپ ۳ هم که به ۵۳۰ میلیون تومان رسیده بود الان ۵۶۸ میلیون تومان است. همچنین ۲۰۷ سقف شیشه‌ای پانوراما که تقریبا به ۶۸۰ میلیون تومان رسیده بود دوباره به ۷۲۰ میلیون تومان رسیده است.

واردات باعث کاهش قیمت خودرو می‌شود

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو در مورد دلایل رکود بازار خودرو گفت: در روزهای گذشته با توجه به اینکه بحث واردات خودروهای نو و کارکرده داغ است و از سمت مجلس تایید شده و به شورای نگهبان رفته است، خیلی‌ها منتظر تاثیرات این طرح هستند.

موتمنی در مورد اینکه واردات خودروهای کارکرده و نو چقدر می‌تواند بر بازار خودروی کشور تاثیرگذار باشد؟ بیان کرد: این اتفاق تاثیر بسیار زیادی بر بازار خودرو خواهد گذاشت چرا که خودروهای خارجی در حال حاضر در بازار ایران حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ درصد گران‌تر به فروش می‌رود که در صورت تحقق واردات، قیمت‌ این خودروها کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد: برای مثال یک خودروی صفر مدل ۲۰۲۳ در خارج از ایران حدود ۲۸ هزار تا ۳۰ هزار دلار است که اگر ما این رقم را با دلار ۵۰ هزار تومان هم حساب کنیم حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌شود و چنانچه عوارض ۱۰۰ درصد گمرک هم به آن تعلق بگیرد و ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هم هزینه‌های جانبی داشته باشد حدود ۳ میلیارد تومان و ۳۰۰ میلیون تومان می‌شود در حالی که در حال حاضر خودروی صفر مدل ۲۰۱۸ آن در بازار ایران حدود ۵ میلیارد تومان است!

موتمنی به تاثیر واردات خودروهای کارکرده هم اشاره و عنوان کرد: سانتافه کارکرده مدل ۲۰۱۵ در حال حاضر در بازار ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است در حالی که در خارج از ایران حدود ۵۰۰ میلیون تومان است که اگر ۱۰۰ درصد عوارض گمرک و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دریافت شود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تمام می‌شود.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو در مورد تاثیر واردات خودروهای خارجی نو و کارکرده بر بازار خودروهای داخلی هم افزود: زمانی که واردات خودرو انجام شود تاثیر خود را بر خودروهای داخلی هم خواهد گذاشت به این صورت که ابتدا روی خودروهای مونتاژی تاثیر می‌گذارد، برای مثال خودروهای مونتاژی که در حال حاضر در بازار ۵۰ هزار دلار فاکتور و ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان بالاتر از قیمت مصوب فروخته می‌شوند زمانی که واردات آزاد شود حتی اگر قیمت مصوب آنها هم پایین نیاید به صورت اتوماتیک‌وار در بازار ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان زیر قیمت فروخته می‌شوند.

موتمنی با اشاره به اینکه واردات برای تنظیم بازار صورت می‌گیرد، ادامه داد: ما در ۴ سال گذشته ۵۰ درصد کمتر از نیاز بازار خودرو تولید کردیم و کاهش عرضه باعث شده است در حالی که قیمت ارز از سال ۹۷ به بعد ۸ برابر بالا برود خودرو ۱۸ تا ۲۰ برابر گران‌تر شود اما اگر روزی نیاز بازار تامین شود و واردات آزاد شود قیمت‌ها قطعا خواهد ریخت.

قیمت خودرو

کاهش قیمت خودرو سراب بود؟

دنیای اقتصاد نوشت: در حالی که خودروسازان بخش خصوصی هنوز مصوبه شورای رقابت مبنی بر کاهش قیمت محصولات تولیدی را اجرا نکرده‌اند، گفته می‌شود پشت پرده، توافقاتی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و مونتاژکاران بابت اصلاح قیمت انجام شده است.

وزارت صمت و برخی خودروسازان بخش خصوصی پیش از اجرای دور دوم فروش بزرگ خودرو از مسیر سامانه یکپارچه، بر سر اصلاح قیمت خودروهای مونتاژی توافق کرده و اصلا به دلیل همین توافق بوده که مونتاژکاران راضی به حضور در این فروش شده‌اند. بر این اساس، وزارت صمت (شاید با هماهنگی شورای رقابت) به خودروسازان بخش خصوصی وعده داده که قیمت‌های اعلامی از سوی شورای رقابت در آینده نزدیک اصلاح خواهد شد.

ماجرا از آنجا آغاز شد که شورای رقابت پس از تعیین‌تکلیف قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا، به سراغ مونتاژکاران رفت و خودروهای آنها را هم قیمت‌گذاری کرد. تا پیش از این، مونتاژکاران به دلیل ماهیت خصوصی‌شان، در تعیین قیمت خودروهای خود آزاد بودند، اما شورای رقابت (به میل و سلیقه خود یا شاید هم با هماهنگی نهادهای دیگر ازجمله وزارت صمت) تصمیم گرفت دامنه قیمت‌گذاری را به بخش خصوصی صنعت خودرو نیز بکشاند. آنچه ورود شورای رقابت به قیمت خودروهای مونتاژی را پرحاشیه‌تر کرد و صدای خصوصی‌ها را درآورد، تصمیم این شورا مبنی بر تعدیل قیمت این خودروها بود. شورای رقابت که معمولا سیاست افزایش نسبتا محدود قیمت کارخانه‌ای را برای محصولات ایران‌خودرو و سایپا اعمال می‌کرد، در مورد مونتاژکاران مسیری عکس را در پیش گرفت و از قیمت محصولات آنها کاست.

این اقدام شورای رقابت که حمایت نسبی و به نوعی ظاهری وزارت صمت را نیز به دنبال داشت، سبب عصیان خودروسازان بخش خصوصی شد و آنها اعلام کردند زیر بار این مصوبه نخواهند رفت. حرف مونتاژکاران این بود و هست که چون بخش خصوصی محسوب می‌شوند و از حمایت‌ها و امتیازات مستقیم دولت برخوردار نیستند، نباید مشمول سیاست‌های دستوری شوند. مساله دیگر خودرو سازان خصوصی این است که آنها شرکای خارجی - چینی - دارند، بنابراین نمی‌توانند به‌تنهایی در مورد قیمت محصولات خود تصمیم گرفته و مصوبه شورای رقابت را اجرا کنند، زیرا طرف خارجی زیر بار نخواهد رفت.

با همین استدلال‌ها، مونتاژکاران اعلام کردند قیمت‌های مصوب شورای رقابت را اعمال نخواهند کرد و هنوز هم با وجود برگزاری جلسات میان طرفین ماجرا، این اتفاق - اعمال قیمت‌های اعلام‌شده از سوی شورای رقابت - رخ نداده است. این در حالی است که برخی از مونتاژکاران - کرمان‌موتور، مدیران‌خودرو و فرداموتور - در دومین دور از فروش بزرگ خودرو در سامانه یکپارچه حضور یافتند و بسیاری از ثبت‌نام‌کنندگان نیز به هوای کاهش چند صدمیلیون تومانی قیمت مونتاژی‌ها، این خودروها را انتخاب کردند. بنابراین درحالی‌که هنوز قیمت خودروهای مونتاژی - قیمت‌های مصوب شورای رقابت - اعمال و اجرا نشده بود، برخی از آنها در دور دوم فروش بزرگ خودرو از مسیر سامانه یکپارچه عرضه شدند.

قیمت خودرو

هرچند وزارت صمت و مسوولان سامانه یکپارچه از اعلام آمار مربوط به تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در دور دوم فروش امتناع می‌کنند، اما به نظر می‌رسد با توجه به کاهش قیمت کارخانه‌ای خودروهای مونتاژی، تقاضای زیادی برای محصولات خودروسازان بخش خصوصی شکل گرفته است. همین که به برخی از ثبت‌نام‌کنندگان خودروهای مونتاژی، خودرویی تخصیص داده نشده، خود نشان از تقاضای بالا برای این محصولات دارد.

در این شرایط گفته می‌شود طبق توافق وزارت صمت (و شاید هم شورای رقابت) با خودروسازان بخش خصوصی، اصلا قرار نیست قیمت‌های اعلامی از سوی شورای رقابت اعمال شود.

این اتفاق واکنش‌هایی را از سوی مشتریان و خودروسازان بخش خصوصی به دنبال خواهد داشت، از جمله اینکه ممکن است انبوهی از انصراف متقاضیان خودروهای مونتاژی به راه بیفتد و از طرفی، مونتاژکاران نیز (با هماهنگی وزارت صمت) حربه‌های خاص خود را برای دور زدن قیمت‌های مصوب شورای رقابت به کار ببرند. از آن سو این سناریو را نیز که وزارت صمت به‌نوعی زیر توافق خود با خودروسازان خصوصی بزند هم وجود دارد و این اتفاق نیز واکنش‌هایی را از سوی متقاضیان خودروهای مونتاژی و مونتاژکاران به دنبال خواهد داشت.

اگر فرض کنیم وزارت صمت به توافق خود با خودروسازان خصوصی مبنی براصلاح قیمت محصولات آنها پایبند باشد،در آینده نزدیک اصلاح قیمت صورت خواهد گرفت و این اتفاق با واکنش متقاضیان مواجه خواهد شد. با توجه به اینکه بسیاری از متقاضیان، دلخوش به قیمت‌های اعلامی از سوی شورای رقابت اقدام به ثبت‌نام مونتاژی‌ها در دور دوم فروش بزرگ از مسیر سامانه یکپارچه کرده‌اند، طبیعی است بسیاری از آنها به دلیل ناتوانی در پرداخت پول، مجبور به انصراف خواهند شد.

بسیاری از متقاضیان با در نظر گرفتن کاهش قیمت چند صد میلیون تومانی خودروهای مونتاژی - طبق مصوبه شورای رقابت - اقدام به ثبت‌نام این محصولات کردند و اگر قرار بر بازگشت قیمت‌ها به قبل باشد، خیلی‌ها توان مالی کافی برای تکمیل ثبت‌نام را نخواهند داشت و ناگزیر به انصراف می‌شوند. این اتفاق می‌تواند به‌نوعی خودروسازان بخش خصوصی را دچار شوکی مقطعی کند، زیرا اگر حجم انصراف‌دهندگان بسیار بالا باشد، ممکن است بخشی از ظرفیت فروش مونتاژکاران برای مدتی خالی بماند.

اتفاق دیگری که در پی این ماجرا - بازگشت قیمت خودروهای مونتاژی به قبل - رخ خواهد داد، بی‌اعتمادی افکار عمومی به شورای رقابت و وزارت صمت است. به‌هرحال خیلی‌ها روی حرف سیاستگذار حساب باز کرده و با اعتماد به مصوبه شورای رقابت مبنی بر کاهش قیمت کارخانه‌ای خودروهای بخش خصوصی، متقاضی مونتاژی‌ها در دور دوم فروش شدند. حالا اگر قرار بر بازگشت قیمت‌ها به حالت قبل باشد، ممکن است افکار عمومی روی حرف سیاستگذار خودرو حساب باز نکنند.

قیمت خودرو افزایش قیمت خودرو قیمت خودرو سایپا قیمت خودرو ایران خودرو پیش بینی قیمت خودرو قیمت خودرو امروز قیمت کارخانه ایران خودرو قیمت خودرو 5 تیر قیمت خودرو دوشنبه 5 تیر 1402 جدول قیمت خودرو قیمت خودرو 1402 قیمت کارخانه سایپا
نظرات خوانندگان
  • شهباز تهیدست
    پاسخ

    ثبت نام ماشین سواری دنا پلاس اتوماتیک هستم که تاکنون هیچ گونه ماشین از کارخانه نکرفتم

  • ناشناس
    پاسخ

    همتون کلاه بردارین مردمو درست کردین

  • صالح
    پاسخ

    معلوم نیست چیکارمیکنند این مسولان وبزرگان کشور
    غازمیچرونند چکارند که یک روزه ۳۰تا۴۰میلیون ماشین گران میشود شده مملکت شانسی زندگی شده کشک شانسی شده مثل لوپ لوپ شده

  • ناشناس
    پاسخ

    <b>به ولله کشکی و شانسی زندگی میکنیم یکی شب میخواهی صبح ارباب میشه یکی برعکس به خاک سیاه .عدالت کجاست؟</b>

  • رضا
    پاسخ

    چرا دارین جوسازی میکنید
    اینم بازی میر سلیم هاست

  • ناشناس
    پاسخ

    <b>این مملکت مانند بهشت است هر دقیقه نوسانات هست لعنت </b>

  • شکرالله
    پاسخ

    اینها همه جوسازی هست خواهشن کسی نخره همه چی درست میشه

  • اکبر اسدی
    پاسخ

    شروع دوره مجلس با دنا پلاس،پایان دوره با شاسی بلند
    دنبال چی و کی می گردیم؟!

ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین