صدای معاون وزیر بهداشت هم از دست تلویزیون درآمد!
ایران آرت: معاون اجتماعی وزیر بهداشت از پخش فیلمهای تلخ در سینما و رسانه ملی انتقاد کرد و گفت: بیشتر فیلمهایی که پخش میشود بسیار تلخ است و آسیب جدی به مردم وارد میکند.
سیدمحمد هادی ایازی در مراسم روز جهانی سلامت که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن انتقاد از فراهم نشدن زمینههای لازم برای افزایش نشاط اجتماعی اظهار کرد: از منظر اجتماعی آنچه که اهمیت دارد، زمینه مشارکت مردم در حوزههای مختلف سلامت بخصوص سلامت روان است. مردم باید ابتدا به فکر سلامت خود و سلامت خانواده باشند و مشارکت به معنی ایجاد این زمینه است.
وی افزود: جایی که زمینه حضور و مشارکت مردم را فراهم کردهایم، آنها نیز به میدان آمدهاند. در حال حاضر نیز مردم در قالب سازمانهای مردم نهاد سلامت با اعتقاد و انگیزه در برنامه حضور پیدا میکنند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت که با ایسنا صحبت میکرد، ضمن اشاره به فعالیت بخش قابل توجهی از سازمانهای مردم نهاد در حوزه سلامت روان ادامه داد: اولین اقدامی که در سال 95 از سوی معاونت اجتماعی انجام شد، ایجاد شبکهای از سمنهای فعال در این حوزه بود. در این راستا شورای مرکزی سمنهای فعال در حوزه سرطان ایجاد شد. دومین شبکه نیز در سال 96 تشکیل میشود، در حوزه سلامت روان فعالیت خواهد کرد، چراکه خیریهها و سمنهای متعددی در این حوزه فعالیت میکنند که میتوان از ظرفیت آنها استفاده و از موازیکاری جلوگیری کرد.
ایازی همچنین اضافه کرد: در سال 95، 1500 میلیارد تومان از سوی مردم به زیرساختهای حوزه سلامت پرداخت شد. در عین حال باید در حوزه مشارکتهای بین بخشی از ظرفیت دستگاهها و سازمانهای مختلف به نفع سلامت مردم استفاده کنیم.
وی ضمن اشاره به تاثیر دوجانبه صداوسیما در سلامت مردم افزود: برخی سیاهنماییها در صداوسیما و سریالها قطعا میتواند تاثیرات مخربی داشته باشد. این سازمان باید رسالت تاریخی خود را در حوزه سلامت روان انجام دهد. بیشتر فیلمهایی که پخش میشود بسیار تلخ است و آسیب جدی به مردم ایجاد میکند. چه ایرادی دارد که مردم از سالن سینما خارج میشوند خنده بر لب داشته باشند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به تاثیرگذاری 75 درصدی سایر دستگاهها و وزارتخانهها در حوزه سلامت بیان کرد: تهیهکنندگان و کارگردانان فراموش کردند که فیلم طنز بسازند. بعد از سال 88 میزان افسردگی در شهر تهران افزایش یافته است. از منظر مشارکت بین بخشی میتوان مطالبه کرد و مسوولیت اجتماعی دستگاهها را به آنها گوشزد کرد.