کد خبر: 1226 A

گفت و گو با بازیگر زن افغانستانی که تایتانیک را به تهران آورد

گفت و گو با  بازیگر زن افغانستانی که تایتانیک را به تهران آورد

حوا خلیلی، دختری 19ساله ریز جسته با چشمانی عمیق است و با تمام وجود خود با تماشاگر ارتباط برقرار می کند و با اشتیاق به سوال های ما پاسخ می دهد.

ایران‌آرت: حوا خلیلی، دختری 19ساله ریز جسته با چشمانی عمیق است و با تمام وجود خود با تماشاگر ارتباط برقرار می کند و با اشتیاق به سوال های ما پاسخ می دهد.

 

شما در ایران متولد شده اید؟

بله، در ایران متولد و بزرگ شده ام. 19 سال دارم و از سال 1393 شروع به کار کردم به کار فرهنگی و تئاتر را ادامه می دهم و دو سال است که تقریبا می شود گفت حرفه ای هستم.

قبلاً با گروه آقای پور آذری کار کرده اید؟

با آن ها آشنایی دارم ، در ورک شاپ هایشان هم شرکت کرده ام، ولی تا کنون اجرایی با ایشان نداشتم ام. ما خودمان یک موسسه داریم به اسم موسسه گروه هنری سلما که همه تبعه افغانی هستیم و به کمک استادمان تلاش می کنیم تئاتری را برای اجرا آماده کنیم .

چند وقت برای این تئاتر تمرین کرده اید؟

اول قرار بود فقط به مدت یک شش روز ورک شاپ باشد که در یک هفته اول اصلی کار اجرای عموم را با ما کار کردند و بعد از یک هفته ، حدود یک ماه ما این کار را تمرین کردیم و برای اجرای عموم آماده اش کردیم.

تجربه درونی خود شما از مجموعه اجراهایی که تا کنون داشته اید، چه بوده است ؟

والا من در این سه سال اجرای عموم داشتم. اجراهایی بود که گاهی نظرات بیننده ها را می دیدیم، اما این کار فوق العاده بود . بیننده اصلا در این جا نقش بیننده را ندارد، بلکه یک کسی است که مثل ما تمام این حس ها را دریافت می کند و یک نکته خیلی مثبتی که من دریافت کرده ام ، این بود که بین ما یک پل ارتباطی برقرار می شود که این فوق العاده است . ما تا الان کار هنری انجام می دادیم ، ولی این کار باعث شد یک حدود به وجود بیاید وامیدوارم که ادامه پیدا کند.

تجربه کار کردن در کنار بچه های ایرانی چگونه بود؟

آن ها فوق العاده هستند. بچه های ما در ابتدا عادی بودند، چون اصطلاحاً یخ هایشان آب نشده بود، ولی بعد از دو، سه روز که کاملا با هم آشنا شدیم ، می شود گفت که یک دست و یک تن شدیم . هیچ کدام از بچه های ما افغانستانی ها و ایرانی ها ، به عنوان تبعه اینجا نبودند ، بلکه همه به عنوان انسان در کنار هم تلاش کردیم و اصلا حس نمی شد اینجا تبعیضی باشد و تفاوت مرزها اصلا اهمیتی نداشت. 

 

[این گفت وگو در هفته نامه چلچراغ منتشر شده است.]

حوا خلیلی نمایش ویولن تایتانیک
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین