مصیبت است که هنر مختص بالای شهر نشینان شده/ گرانی بلیت کنسرت ها صدای خانه موسیقی را درآورد
موسیقی از دسترس توده مردم و مخاطبان مهم و اصلی موسیقی دور شده است.
ایران آرت: حمید رضا نوربخش، که همچنان سمت مدیر عاملی خانه موسیقی را دارد، در مراسم اختتامیه سومین جشنواره موسیقی امیرجاهد گفت: خوشبختانه «خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد» در منطقه ۱۴ شهرداری تهران به پایگاه خوب موسیقی تبدیل شده است. محل رفت و آمد اهل هنر شده و کلاس ها و نشست های بسیار خوبی هم در آنجا برگزار می شود و ما هم همیشه در کنار عزیزان در آن مجموعه بودیم و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
مدیرعامل خانه موسیقی افزود: در حالی که می دانیم متاسفانه فعالیت های هنری به مرکز شهر و بالا متمرکز شده است و این یکی از مصیبت ها تبدیل شده است که باید اینجا اشاره کنم که متاسفیم که اجراهای موسیقی مان در سال ها با بلیت های بسیار گران برگزار می شود و موسیقی از دسترس توده مردم و مخاطبان مهم و اصلی موسیقی دور شدن است. طبقه متوسط جامعه، بدنهی کارمند و دانشجوی جامعه امکان کنسرت رفتن ندارد و اگر هم بتواند شاید سالی یکبار! ما باید هزینه های اجراهای موسیقی را پایین بیاوریم در صورتی که تمام سالن ها دولتی یا متعلق به شهرداری هستند. البته ساختار سالن ها هم به شکلی شده که باید خودشان هزینه های خودشان را تامین کنند و از جایی حمایت نمی شوند.
برگزیدگان سومین جشنواره موسیقی امیر جاهد به ترتیب زیر انتخاب شدند:
بخش دونوازی ایرانی:
گروه سنی الف: میرعلی قاسمی و کسری رفیعی (از اصفهان) رتبه اول، آراد ساعد و آرین ساعد (از تهران) به عنوان شایسته تقدیر
گروه سنی ب: مهدی اشرفیان و بنیامین سالک (از اصفهان) رتبه اول، زهرا توان و زیبا توان (از کرمان)، پرستو شفیعی و دانیال ایمانی پور (از اصفهان) رتبه دوم مشترک
بخش دونوازی کلاسیک:
گروه سنی ب: امیرحسین صادقی و سارا جان نثاری (از تهران) شایسته تقدیر
گروه سنی ج : غزاله نیک پی و نگین کاظمی پور (از رودهن) رتبه اول
بخش اجرای گروهی ایرانی:
گروه سنی ب: گروه «عشاق کاشان» به سرپرستی مجید خلیق از کاشان
بخش اجرای گروهی کلاسیک:
گروه سنی ب: گروه «توتم» به سرپرستی عرفان شریف زاده از تهران