تبعات ضعیف شدن موسیقی از نگاه لوریس چکناواریان
لوریس چکناواریان میگوید: هر چقدر موسیقی ضعیفتر شود آسیب آن در سطح جامعه بروز بیشتری پیدا میکند.
ایران آرت: آرزوی لوریس چکناواریان این است که از خیابانهای این شهر همواره صدای موسیقی به گوش برسد. چکناواریان پیشنهاد میدهد که عید نوروز سال 98 را مانند یک تولد همگانی برگزار کنیم، یعنی این تولد را متعلق به خودمان بدانیم و همگی از نو دوباره شروع کنیم.
لوریس چکناواریان ضمن تبریک عید نوروز به اعتمادآنلاین گفت: "در سال نو قرار است که همه چیز نو شود. تولد طبیعت همواره با شادی و سرور همراه است. فرقی نمیکند که شما مسیحی باشید یا مسلمان، همه ما در کنار هم خواهیم بود. هر سال نزدیک عید که میشود بسیاری از دوستان به من زنگ میزنند و میگویند فلانی پیغامی برای سال جدید داری یا نه، من هم هر سال موضوعاتی را مطرح میکنم، اما امسال با سالهای گذشته متفاوت است و پیغام من هم فرق دارد. به همین دلیل هم پیشنهادی در این باره دارم. دوست دارم به مردم بگویم فکر کنند که امسال اول فروردین تولد همه ما است. یعنی بیایید همه برای هم یک جشن تولد عمومی برگزار کنیم تا شاید حال همه ما خوب شود."
چکناواریان ادامه داد: "همه گرفتار هستیم. هر کسی به نحوی با مشکلات روزمره دست و پنجه نرم میکند، اما چرا به بهانه عید با هم نباشیم و برای حال خوب خودمان تلاش نکنیم؟ این سرزمین چندهزار ساله بالا و پایین بسیار داشته است. امروز درگیر موضوعاتی هستیم که فقط به دست شخص ما حل میشود. هیچگاه به کلمه "ما" به اندازهای که باید توجه نکردیم. پس تصمیم بگیریم که به معنای واقعی "ما" شویم. آرزوی من این است که خداوند قدرت فراموشی به مردم بدهد تا بتوانیم از نو آغاز کنیم."
چکناواریان درباره موسیقی و دغدغههایش در این حوزه گفت: "بزرگترین مشکل موسیقی و وزارت ارشاد امروز معضل کمبود منابع مالی است. هر چقدر موسیقی ضعیفتر شود آسیب آن در سطح جامعه بروز بیشتری پیدا میکند. ارکسترهای ما باید فعال باشد. امیدوارم شهروندان این شهر در خیابانها صدای موسیقی بشنوند. موسیقی زندگی افراد را تغییر میدهد."