اجرای موسیقی در کافهها و قهوهخانهها/ دومین کوچه فستیوال موسیقی برگزار شد
دومین کوچه فستیوال موسیقی بوشهر با استقبال بسیار گسترده مردم روبرو شد.
ایران آرت: برگزاری کوچه فستیوال موسیقی بوشهر حداقل در تجربه 2 ساله نشان داد که این موسیقی برگرفته از نواحی ایران خود معجزه ای برای شاد زیستن و همچنین احیا آداب و رسوم کهن ایران زمین است.
به گفته اعضای برگزار کننده کوچه فستیوال آنها با وجود هزینه های زیاد برگزاری چنین فستیوال هایی اعتقاد دارند که باید به دور از حساب و چرتکه برای منابع مادی، درقالب موسیقی معجزه گر ایران ارمغان آور شادی، نشاط و همدلی در جامعه شد.
آنان تصریح کردند:در شرایطی که دشمنان ناامید از ترفندهای مختلف بکار گرفته برای غلبه بر ایران در صدد اختلاف های قومیتی با فضای مجازی هستند برگزاری کوچه فستیوال های این چنینی در فضای حقیقی مهر ابطالی بر تلاش های آنها و تقویت بیش از پیش وحدت و همدلی اقوام ایرانی با ابزار موسیقی است.
منتقد بنام موسیقی کشور نیز گفت: به جرات میتوان گفت فستیوالی با ابعاد دومین کوچه فستیوال موسیقی نواحی بوشهر در ایران نداریم و انگار که تمام انرژی شهر درگیر این فستیوال شده بود.
امیر بهاری افزود: حتی جشنواره بین المللی موسیقی فجر نیز چنین حسی را در بین پایتخت نشینان ایجاد نمیکند و این یک اتفاق بزرگ در سرزمین ایران است.
به گزارش ایرنا، پژوهشگر موسیقی و از برگزار کنندگان کوچه فستیوال موسیقی بوشهر نیز معتقد است: فستیوال در هر شکلی می تواند مفید و باعث ترویج نشاط، بالا بردن سطح اطلاعات عمومی برای مخاطب در معرفی فرهنگ ، سنن ، آداب ، موسیقی ، سازها و ادبیات مناطق مختلف شود.
محسن شریفیان افزود: اما اینکه ما چگونه فستیوالی برگزار کنیم که در دستیابی به اهداف مورد نظر موثر باشد مهم است.
وی یادآورشد: نکته ای که در فستیوال کوچه بوشهر بارز و شاخص شد برگزاری مردمی این فستیوال بود که تاکنون در کشور برگزاری چنین رخدادهای فرهنگی توسط مردم کمتر رخ داده است.
وی افزود: کوچه فستیوال موسیقی بوشهر بدون هزینه کرد یک ریال بودجه دولتی بازتابی ملی و بین المللی داشت.
وی افزود: برگزاری کوچه فستیوال موسیقی بوشهر با استقبال خوبی روبرو شد طوریکه در 24 ساعت تمام بلیط ها به صورت اینترنتی به فروش رسید و در مدت برگزاری زمینه رونق اقتصادی در حوزه گردشگری فراهم شد.
عضو کمیته برگزاری کوچه فستیوال موسیقی نواحی ایران در بوشهر نیز گفت: این فستیوال موسیقی بدون هیچگونه کمک دولتی و فقط با همکاری علاقمندان به هنر موسیقی دربوشهر برگزار شد.
شاهین بهرام نژاد افزود: برگزاری چنین فستیوالی درتلاش است تا موسیقی نواحی بوشهر با فرهنگ خاص خود را به جامعه معرفی کند.
وی ادامه داد: اسفند پارسال با وجود همه مشکلات مالی و هزینه های سرسام آور بلیت هواپیما و اسکان دومین کوچه فستیوال موسیقی نواحی ایران در بوشهر برگزار شد.
بهرام نژاد ادامه داد: ایده این کار توسط احسان عبدی پور کارگردان بوشهری مطرح که با استقبال بسیار خوبی توسط دوستداران موسیقی و فرهنگ بوشهر مواجه شد.
ایده پرداز دوکوچه فستیوال موسیقی نواحی ایران در بوشهر گفت: پیش از شروع فستیوال به دنبال اطلاع رسانی در این حوزه نبودیم اما ذات این کار به سمتی رفت که نشستی در این زمینه با خبرنگاران برگزار شود.
احسان عبدی پور افزود: اساس این فستیوال همواره این است که با وجود هزینه های فراوانش از ورود حتی ریالی از بیت المال به این برنامه پرهیز و با این فستیوال تجارت راه نیفتد.
وی یادآورشد: برای برگزاری این فستیوال وقتی فراخوانی برای شهروندان بوشهری داده شد تا در حد توان خود اسکان گروه های موسیقی را متقبل شوند شمار قابل توجهی از آنها با روحیه مهمان نوازی و خونگرم خود این کار را پذیرفتند.
ویژه برنامه های دومین کوچه فستیوال موسیقی بوشهر از 20 تا 26 اسفندماه در کافه های حاج رئیس،کهان، ناجی و قهوه خانه جفره علیباش به اجرا شد و با استقبال بسیار گسترده مردم روبرو شد.