خشم طرفداران راک و متال از مراسم گرمی
بیتوجهی مراسم گرمی به برگزاری بزرگداشتی برای درامر فقید گروه "پنترا" با اعتراض طرفداران راک و متال همراه شد.
ایران آرت: سجاد مالمیر: پس از برگزاری شصت و یکمین مراسم جوایز گرمی، اعتراض طرفداران موسیقی راک و متال به این مراسم و جوایزش به اوج خود رسید، تا جایی که آنها برگزارکنندگان گرمی را به تنفر از سبکهای ریشهدار و قدیمی راک و متال متهم کردند.
به گزارش ایران آرت، از ماه قبل که نامزدهای جوایز گرمی اعلام شد، علاقهمندان به موسیقیهای راک و متال از نادیده گرفتن آثار تولید شده این سبکها در جوایز اصلی انتقاد داشتند اما آنچه که باعث شد آنها به گرمی حمله کنند، رفتار تبعیضآمیز برگزارکنندگان این مراسم نسبت به بزرگداشت یکی از ستارههای موسیقی متال بود.
ماجرا از این قرار است که در بخش یادبود از دسترفتگان عرصه موسیقی در سال 2019، تصویری از وینی پاول، درامر فقید گروه "پنترا" پخش نشد و برگزارکنندگان تنها به خواندن نام او از روی یک فهرست آماده شده اکتفا کردند. این مسئله از آن جهت که پاول هنرمند تأثیرگذاری در موسیقی راک و متال محسوب میشود، خشم طرفداران این سبکها را برانگیخت.
طرفداران راک و متال معتقدند عدم نمایش تصویری از وینی پاول در مراسم گرمی، از سر ناآگاهی سازماندهندگان گرمی نیست بلکه آنها رسماً تنفرشان نسبت به راک و متال را ابراز کردهاند.
در همین رابطه توییتهای اعتراضی فراوانی توسط طرفداران موسیقیهای راک و متال به انتشار رسیده و مجله کرانج نیز به تندی به این اتفاق واکنش نشان داده است. کرانج در توییتی نوشته است: "از شما تشکر میکنیم که به ما طرفداران متال یادآوری کردید که شما اهمیتی به قهرمانهای فقید موسیقی متال نمیدهید!"
این اتفاقات در حالی میافتد که در سالهای اخیر اعتراضات فراوانی به جوایز گرمی شده است و بسیاری از منتقدین معتقدند که گرمی نیز همچون جوایز معتبر دیگر موسیقی دچار عوامپسندی شده و به آثاری جایزه میدهد که صرفاً مخاطبان بیشتری جذب کردهاند. در این دوره به انتخاب آلبوم آرایانا گرانده بهعنوان برترین آلبوم پاپ سال انتقاداتی وارد شد و بسیاری این آلبوم را در مقایسه با آلبومهایی که در سالهای قبل برنده گرمی میشدند، "سطح پایین" ارزیابی کردند.
گفتنی است در میان نامزدهای چهار جایزه اصلی مراسم گرمی تنها یک تکآهنگ به سبک راک وجود داشت که آن هم موفق به کسب جایزه نشد تا موسیقی راک در سال 2018 قافله رقابت را به سبکهای دیگر همچون پاپ، کانتری و هیپ هاپ ببازد.