کد خبر: 66933 A

برند دیور، مد آرت ، فشن آرت

دیور ؛ مد آرت پلی بین ژاپن و فرانسه / مد برای تبدیل شدن به یک رسانه روایی به معماری نیاز دارد

دیور ؛ مد آرت پلی بین ژاپن و فرانسه / مد برای تبدیل شدن به یک رسانه روایی به معماری نیاز دارد

استودیو معماری OMA نمایشگاهی جدید از برند دیور با الهام گرفتن از فرهنگ ژاپنی در توکیو طراحی کرده است. این نمایشگاه را یک سفر اکتشافی می خوانند که در پی هم‌افزایی‌های جدید بین ژاپن و فرانسه، معماری و مد، سنت و نوآوری ست. این رویداد در دو طبقه، ۲۲ موضوع هنری در محیط‌های مجزا را ارائه می دهد.

ایران آرت: استودیو معماری OMA نمایشگاهی جدید از برند دیور با الهام گرفتن از فرهنگ ژاپنی در توکیو طراحی کرده است. این نمایشگاه را یک سفر اکتشافی می خوانند که در پی هم‌افزایی‌های جدید بین ژاپن و فرانسه، معماری و مد، سنت و نوآوری ست. این رویداد در دو طبقه، ۲۲ موضوع هنری در محیط‌های مجزا را ارائه می دهد.

این نمایشگاه توکیو ۷۰سال تاریخ و روابط بین برند دیور و ژاپن را در یک روایت تصویری بازسازی شده و ادای احترام به فرهنگ و سنت ژاپنی به نمایش گذاشته است.

این نمایشگاه به دنبال طراحی نمایشگاه‌های OMA برای برند دیور با عنوان «از پاریس تا جهان» از سال ۲۰۱۸ در موزه هنر دنور و ۲۰۱۹ در موزه هنر دالاس برگزار می‌شود.

شوهی شیگماتسو، شریک OMA به نوشته اعتماد گفته است: «نمایشگاه مد حوزه‌ای است که برای تبدیل شدن به یک رسانه روایی به معماری نیاز دارد. ما می‌خواستیم از طریق نگاهی به گذشته که نه تنها به تاریخ نگاه می‌کند، بلکه زندگی جدید و ارتباط با فرهنگ امروز را به ارمغان می‌آورد، پتانسیل‌های داستان‌سرایی را گسترش و متنوع کنیم. به عنوان یک معمار ژاپنی آموزش دیده و فعال در غرب، کشف رابطه دیور و تاریخ با ژاپن برایم بسیار هیجان‌انگیز بود. تجربه این نمایشگاه به شکلی طراحی شده است که دیگران را به یک سفر اکتشافی می‌برد و هم‌افزایی‌های جدید بین ژاپن و فرانسه، معماری و مد، سنت و نوآوری را برجسته می کند.»

این نمایشگاه در دو طبقه، ۲۲ موضوع هنری در محیط‌های مجزا و خاص را در معرض دید عموم قرار داده است. در طراحی‌ها از تکنیک‌ها، مواد یا موتیف‌های متفاوتی استفاده شده که به عناصر مشترک بین سنت و فرهنگ ژاپنی، تاریخ دیور و مجموعه‌های معاصر اشاره دارد. برای کیفیت بصری و فضایی عناصر شناخته‌شده از تکنیک‌های ساخت مانند صفحات شوجی که به شکل‌های امروزی در آمدند، استفاده شده است.

در یکی از موضوعات کلیدی نمایشگاه «دیور و ژاپن»، یک مسیر پرپیچ‌وخم شبیه به ایستگاه‌های باغ چای ژاپنی، به صورت عمودی و افقی گسترش یافته است. این سازه چوبی با پارچه با نور پس زمینه و کاغذ اوریگامی پیچیده شده و یک پس‌زمینه لایه لایه و درخشان برای لباس‌ها و مصنوعات ایجاد می‌کند.

همچنین چشم‌انداز سه بعدی روی الگوها و نقوش مختلف برای فعال کردن بیشتر فضا پیش‌بینی شده است. کف آتریوم موزه به شکل شیب‌دار طراحی شده و فضای بالا به صورت مورب در آمده تا نمای دو طرفه ایجاد کند. یک آینه زاویه‌دار در بالای شیب نیز دیده می‌شود که لباس‌ها و پارچه‌ها را به روشی غیرمنتظره منعکس می‌کند.

بازدیدکنندگان وارد اتاقی گنبدی می‌شوند که از لایه‌های پارچه‌ای متحدالمرکز تشکیل شده است که همراه با ۹اتاق دیگر، مجموعه‌ای از موضوعات نمایشگاهی متنوعی را تشکیل می‌دهند. این اتاق‌ها به‌طور جمعی بازدیدکنندگان را به سفری اکتشافی در تاریخ خانه دیور می‌برند و رابطه چندوجهی بین این برند و ژاپن را به نمایش می‌گذارد. هر فضا از عناصر مشترک بین سنت و فرهنگ ژاپنی، تاریخ دیور و مجموعه‌های معاصر از موضوعات و عناصر خاص گرفته تا تکنیک‌ها و ساخت‌وساز شکل گرفته است. این نمایشگاه تا ۲۸ مه ‌۲۰۲۳ میزبان بازدیدکنندگان است.

 

برند دیور فشن آرت مد آرت
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین