شهرام معصومی آل آقا| محمد علی فردین | ناصر ملک مطیعی
شهرام معصومی آل آقا و ورزشکارانی که به دنیای هنر آمدند
عمر دوره قهرمانی در ورزش کوتاه است، اما گاه یک ورزشکار موفق در همین مدت کوتاه به چنان اعتباری دست می یابد که می تواند یک عمر به عنوان چهره شناخته شده مورد توجه باشد و حتی در زمینه هایی مانند هنر در قامت یک سوپراستار بدرخشد.
ایران آرت : شهرام معصومی آل آقا چهره شناخته شده کاراته خاورمیانه که قهرمانی جهان و ۲۵ سال سرمربی تیم ملی کاراته امارات را در کارنامه دارد معتقد است:
عمر دوره قهرمانی در ورزش کوتاه است، اما گاه یک ورزشکار موفق در همین مدت کوتاه به چنان اعتباری دست می یابد که می تواند یک عمر به عنوان چهره شناخته شده مورد توجه باشد و حتی در زمینه هایی مانند هنر در قامت یک سوپراستار بدرخشد.
یک:
این روزها بحث نقاشی های زیبای جانی دپ و شارون استون دو سوپراستار هالیوود مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و آمد و شد میان سینما و نقاشی و از میان برداشته شدن مرزهای فعالیت را باب کرده است.
در این باره حتمن ورود ورزشکاران به دنیای هنر یک رویه تاریخی ست که نمونه های موفق پرشماری دارد.
احتمالا همه زیر این تیتر یاد په له فوتبالیست افسانه ای در فیلم فرار به سوی پیروزی ، اریک کانتونا و ... و نیز رزمی کارانی مانند سیلوستر استالونه ( راکی ) ، آرنولد شوارتزنگر ، فرانکی و ... می افتند.
جالب اینکه در خاورمیانه هم چهره های ورزشی متعددی به دنیای هنر پای گذاشتند: از سامی الجابر که فوتبال دوستان عرب به او سوپر سامی می گویند تا نام هایی مانند محمد علی فردین که نایب قهرمان کشتی دنیا در سال ۱۹۵۴ بود تا ناصر ملک مطیعی ، رضا بیک ایمانوردی ، سعید راد و ...
و البته جمشید هاشم پور که ۵۰ سال پیش کاراته سبک شوتوکان را نزد استاد کوروش کوردانی فرا گرفت...
فهرست ورزشکارانی که در هنر حضور یافتند بسیار بلند بالاتر از آن است که در یک مطلب بتوان آنها را برشمرد.
دو:
بله دنیای امروز مرز نمی شناسد و انسان موفق می تواند استعداد خود را در زمینه های گوناگون بروز دهد، یکی از دلمشغولیهای ورزشکاران موفق امروز در گستره بین المللی مجموعه داری آثار هنری است ؛ خوشبختانه ورزشکارانی که اقبال جهانی می یابند درآمدهای هنگفت دارند و بخشی از آن را در خرید نقاشی ، مجسمه و خط سرمایه گذاری می کنند که به آن کالای نهایی سرمایه ای اطلاق می شود.
معمولا ورزشی ها در این زمینه مستر پیس ها و آثار بزرگان هنر را می خرند و در گنجینه شان نگهداری می کنند، کاش بخشی از این خریدها را متوجه هنرمندان جوان هم کنند، زیرا آنها پیکاسو، ون گوک ، محمود سعید، حسن شریف، کاظم حیدر، ضیا العزاوی ، مروان کساب، حلبی، سهراب سپهری آینده هستند.
اتفاقن توجه چهره های ورزشی شناخته شده به هنرمندان جوان هم آنها را در مرکز توجه قرار می دهد و سبب موفقیت افزون ترشان خواهد شد.