پژمان بازغی: قوانین ساخت فیلم در هیچ کشور اسلامی مثل ما نیست پس صنعت ضعیفی داریم
بازغی میگوید: در آن ثانیههایی که دچار ایست قلبی شدم خودم را میدیدم که در حال لبخند در یک تونل در حال عبور بودم
ایران آرت: پژمان بازغی که شب گذشته شنبه 10 تیرماه در برنامه مردم گرام شبکه 3 شرکت کرده بود، گفت: فیلم به خاطر خود فیلم میفروشد نه بازیگر. تعریف سوپراستار در دنیا خیلی فرق دارد. سوپراستارها زندگیشان، کارهایشان زیر ذره بین هست. آنها از حاشیههایی که دارند پول درمیآورند. ما در ایران تعریفی به نام سوپراستار نداریم، چون سینمای صنعتی نداریم. من اعتقاد دارم این اتفاق در کشورمان نیفتاده است. رضا گلزار خوب هست و طرفدارهای بسیاری هم دارد اما فقط بعضی از فیلمهایش میفروشد. مثلا «سلام بمبئی» فروش بالایی داشته ولی «خشکسالی و دورغ» فروش نداشته است. رضا گلزار رفیق بنده است و فعالیتهای غیرسینمایی هم دارد اما اینکه گفته میشود تمام فیلمهای ایشان میفروشد و گفته میشود سوپراستار است، اشتباه است.
وی در ادامه صنعت سینمای ایران را ضعیف دانست و گفت: سینمای ما در بیست سال گذشته یک نوسانهایی در فروش داشته که فکر میکنم خیلی هم علمی نبوده است. در هالیوود وقتی عنوان سینما متولد میشود سه مولفه رسانه، هنر و صنعت را با خود به همراه دارد. بخش رسانه فراگیر بودنش و در واقع صادراتش را میگویند. بخش هنری که مربوط به هنر است و بخش صنعتی که بخش درآمدی آن است. ما یک محصولی در کشورمون میسازیم که ۵۴ کشور اسلامی داریم و قوانین ساخت فیلمها در هیچ کشوری اندازه کشور ما اسلامی نیست و ما نمیتوانیم صادر کنیم پس ما صنعت ضعیفی داریم.
به گزارش ایلنا، بازغی در جواب مجری که گفت فیلمهای اصغر فرهادی در دنیا اکران شد، گفت: ما درباره محصول فرهنگی کشورمان صحبت میکنیم نه استثنائات فرهنگی. مثل این میماند که بگوییم جلوی آرژانتین یک هیچ باختیم پس فوتبالمان خیلی قوی هست.! نه ما هنوز در آسیا حرف اول را نمیزنیم. استثنا جزء قاعده حساب نمیشود، به همین دلیل در کشورمان نوسان وجود داشته است.
پژمان بازغی از حاشیههای اختلافش با سام درخشانی و کامبیز دیرباز سخن گفت: این موضوع شایعاتی برای فروش مجلات زرد است. این دو با من قهر نبودند، کامبیز و سام کدورتی داشتند که برطرف شد. در حال حاضر ما یه گروه موتورسواری با کامبیز و دیگر دوستان داریم.
مجری برنامه «کودک شو» علت اجرا در برنامههای تلویزیونی را توانایی خود دانست و گفت: به دلیل اینکه توانایی اجرا داشتم، مجری شدم. من اول اجرا کردم بعد بازیگر شدم. در تلویزیون مرکز رشت با اجرا وارد شدم و به من برای اجرای اخبار گفتند ولی قبول نکردم چون میخواستم بازی کنم. تا اینکه سال ۷۱ در برنامه جنگ جوان مرکز رشت مجری بازیگر شدم.
بازغی در ادامه خطاب به مجری برنامه گفت: من مجری و بازیگری را از هم جدا نمیدانم. مثل شما که با روح و احساس من بازی میکنید و با کلمات از من بازی میگیرید. میخواهید من را عصبانی کنید و بخندانید. شما با من گفتمان میکنید و میخواهید با صحبتهایتان مرا عصبانی کنید تا برنامه تون پر بینندهتر شود. اینها همه یک نوع بازی است و اجرا نیست. اجرا یک نوع بازی هست و من با پدر و مادرها در «کودک شو» بداهه بازی میکنم.
در ادامه برنامه جدل لفظی بین بازغی و مجری برنامه بر سر مساله اجرا توسط بازیگران پیش میآید و مجری خطاب به پژمان بازغی (که امسال مجری سال تحویل شبکه دو بود) میگوید که گل تلویزیون سال تحویل آن است ولی به جای مجریای که تمام سال زحمت میکشد یک بازیگر آن را اجرا میکند ولی بازغی این حرف را قبول ندارد و میگوید: ما که از کنار خیابان رد نمیشدیم و به ما بگویند آقا بیا این برنامه رو اجرا کن! از ما بهه شکل حرفهای درخواست شد که اجرا کنیم و ما هم قبول کردیم. اشکال این کار کجاست؟ من از شما سوال میپرسم آقای فرهادی به شما بگویند خانم جودکی در فیلم من بازی کنید شما میگویید نه؟
جودکی هم در پاسخ دست رد به سینهٔ فرهادی میزند و میگوید: نه من مجری تلویزیونام و بازی نمیکنم! من یک راه پیش میگیرم و میروم.
بازغی در این برنامه روایتی از ایست قلبی خود را بیان کرد و گفت: در آن لحظه که هنگام بازی فوتبال اتفاق افتاد در کنار زمین مشغول سرد کردن بدن بودم که ناگهان بیهوش شدو دیگر چیزی به خاطر ندارم.
او افزود: البته در آن ثانیههایی که دچار ایست قلبی شدم خودم را میدیدم که در حال لبخند در یک تونل در حال عبور بودم اما اطرافیانم بعد که با ریختن اب یخ به صورتم به هوش آمدم گفتند در آن ثانیهها زبانم از دهانم بیرون آمده بوده است.