منوچهر هادی| سریال نیوکمپ
روزنامه اصولگرا: منوچهر هادی به بینندگان توهین میکند/ نیوکمپ چهارمین سریال ضعیف متوالی اوست
روزنامه جوان نوشت: در هر جای دنیا، وقتی کارگردانی، چند تجربه ناموفق در سریالسازی و فیلمسازی داشته باشد، مدتی به او پروژهای داده نمیشود، تا بلکه شخص با دوری از کار، به ایدههای بهتری برسد.
ایران آرت: جوان نوشت: سریال «نیوکمپ» پس از تبلیغات بسیار از سوی پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی پخش شد و پس از چند قسمت مشخص شد، این سریال هم همانند دیگر آثار منوچهر هادی، حرفی برای گفتن ندارد و سرانجام، در نهایت ضعف و سطحی بودن به پایان رسید.
به نقل از روزنامه اصولگرا، این اولین بار نیست که منوچهر هادی با سریالهای ضعیف و دمدستیاش، به بینندگان آثارش توهین میکند. او از سریال «عاشقانه» به بعد، چهار سریال در شبکه نمایش خانگی ساخته که یکی از یکی ضعیفتر بوده است. در هر جای دنیا، وقتی کارگردانی، چند تجربه ناموفق در سریالسازی و فیلمسازی داشته باشد، مدتی به او پروژهای داده نمیشود، تا بلکه شخص با دوری از کار، به ایدههای بهتری برسد.
اما در شبکه نمایش خانگی ایران که مخاطبان برای خرید اشتراکش پول میدهند، این قضیه صدق نمیکند. منوچهر هادی پس از ساخت سریالهایش، دوباره با خیال راحت سر پروژه دیگری میرود و تصمیم میگیرد با جمع کردن سلبریتیهای حوزههای مختلف، به اسم سریال، اثری به خورد مردم بدهد و پس از مدتی دوباره با همین فرمول سریال تولید کند.
اما سبکِ منسوخ شده سریالسازی دیگر در هیچ جای دنیا جواب نمیدهد. برای ساختِ اثری مخاطبپسند و جذاب، باید فیلمنامهای درست با ایدههای جذاب و خلاقانه داشت و تمرینهای زیادی با بازیگران انجام داد تا نتیجه دلخواه حاصل شود. وقتی فیلمساز، به قصدِ کاسبی و پول در آوردن صرف به شبکه نمایش خانگی نگاه میکند، طبیعتا همه چیز را هم به شکلی دم دستی انجام میدهد. وقتی برای ساخت سریالی ضعیف، مدیران پلتفرمها هزینههای میلیاردی میدهند دیگر چرا کارگردان به خودش زحمت بدهد و بخواهد اثری درخور تولید کند.
با نگاهی به کامنتهای سریالهای هادی در پلتفرم فیلیمو، شدت انتقاداتِ بینندگان سریال «نیوکمپ» را میبینیم. این قضیه در سریالهای قبلی هادی هم اتفاق افتاد و ضعفِ فنی و محتوایی آثار این کارگردان با انتقادات زیادی روبهرو شد. بینندگانی که برای دیدن سریالهای شبکه نمایش خانگی هزینه مالی و زمانی کردهاند، توقع دارند حداقل چیزی ببینند که به شعورشان توهین نشود، ولی سریالهایی در سطح «نیوکمپ» جز هدر دادن پول و زمان بیننده، هیچ فایده دیگری ندارد.
به گزارش روزنامه جوان، در چنین وضعیتی باید به مدیران پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی که همواره منتقد عملکرد تلویزیون در سریالسازی بودهاند، گفت یعنی تا به حال نظرات مردم را در مورد سریالهایی نظیر «نیسان آبی»، «دل» و «گیسو» نخواندهاید که باز تن به ساخت سریالی مثل «نیوکمپ» میدهید. یا اگر خواندهاید، نظرات بینندگانتان - که بخشی زیادی از هزینههایتان از طریق خرید اشتراک آنها تامین میشود- برایتان مهم نبوده و بدون توجه به نیازها و علاقه مخاطبانتان کار خودتان را میکنید. اگر چنین دست فرمانی را برای کار و تولید سریال در پیش گرفتهاید، باید هشدار داد که سرنوشتی مشابه سریالهای تلویزیون در انتظارتان خواهد بود.
استعدادهای جوان و باانگیزه زیادی در کشور وجود دارند که با اندکی حمایت و سرمایهگذاری، میتوانید آنها را در جهت آثارِ باکیفیت پرمخاطب هدایت کنید. امتحان کردن فرمولهای پیشپا افتاده، لوده، سطحی و تکراری در سوژه و داستان در سریالسازی جواب نمیدهد. نمیشود ضعفهای مفرط فیلمنامه با جمع کردن چند بازیگر معروف و مجری و خواننده پر کرد. مدیران پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی یک بار برای همیشه، کلاهشان را قاضی کنند و به عنوان بیننده، نظارهگر سریالهایی در حد «نیوکمپ» باشند. اگر نظرشان جلب شد که حرفی نیست ولی اگر با نظر بینندگان سریال موافق بودند، یک بار برای همیشه بساط این سبک سریالسازی را جمع کنند.