میترا رفیع| میترا رفیع بازیگر| میترا رفیع گیلدخت
میترا رفیع بعد از گیلدخت زیر و رو شد | عکسهای خاص میترا رفیع بازیگر گیلدخت در دبی
میترا رفیع بازیگر نقش گلنار در سریال گیلدخت حالا مورد توجه قرار گرفته و باید دید مسیر هنری خود را چگونه ادامه خواهد داد؛ آیا با تلویزیون ادامه میدهد یا به سراغ شبکه نمایش خانگی و سینما میرود؟ تصاویری که این بازیگر اخیرا از خود منتشر کرده او را با ظاهری متفاوت نسبت به آنچه که در قاب تلویزیون از او دیدهایم نشان میدهد.
ایران آرت: میترا رفیع بازیگر 28 ساله سینما و تلویزیون است که به ویژه در یک سال گذشته به شهرت فراوان رسیده است. میترا رفیع کار خودش را از تئاتر آغاز کرده و پس از آن در چند فیلم و سریال ایفای نقش کرده است. سریال های از سرنوشت و بی همگان از جمله آثار معروف میترا رفیع است. میترا رفیع در ماههای اخیر به واسطه بازی در نقش گلناز در سریال گیلدخت مورد توجه فراوان علاقهمندان فیلم و سریال قرار گرفته است. در ادامه این مقاله اختصاصی ایران آرت با میترا رفیع بیشتر آشنا خواهید شد.
میترا رفیع در ماههای اخیر به واسطه بازی در نقش گلناز در سریال گیلدخت مورد توجه فراوان علاقهمندان فیلم و سریال قرار گرفته است.
این بازیگر چندی پیش در نشست خبری سریال تلویزیونی گیلدخت اظهار کرد: تا امروز فقط میتوانستیم لطف مردم را بخوانیم اما امروز توانستیم صدای آنها را بشنویم. من مثل همیشه واقعبینانه نگاه میکنم و نظر مخاطبان از انتظار من مهربانتر و دقیقتر و صمیمانهتر بود و امروز چیزی جز مهرشان ندیدم و نشنیدم. یکی از افرادی که تماس گرفت، پرسید که چه شد گلنار تاثیرگذار بود و من هیچ پاسخی به ذهنم نرسید، جز اینکه مردم محبت داشتند. خیلی خوشحالم که مخاطبان احساس صادقانهشان را با ما به اشتراک گذاشتند.
میترا رفیع درباره ایفای نقش خود گفت: میتوانم بگویم در تنهایی خود در نقش گلنار خیالم آسوده است و در بضاعتم انجام دادم و این مخاطب است که امتیاز نهایی را باید بدهد.
بیوگرافی میترا رفیع بازیگر گیلدخت و از سرنوشت
میترا رفیع متولد دوازدهم آذرماه سال 1373 در تهران است. پدر ایشان سالهاست که فوت کرده و دارای یک خواهر و خواهرزاده است. میترا رفیع بازیگر در رشته تحصیلی بازیگری و نمایش تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی ارشد بازیگری از دانشکده هنر تهران است. میترا رفیع هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.
میترا رفیع برای اولین بار در سن شش سالگی پا به عرصه هنر گذاشت و بعد از ورود به کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان با تشویق خانواده توانست خیلی زود و پس از 6 سال یعنی در سن دوازده سالگی موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر تک نفر نیاوران گردد.
میترا رفیع اولین تجربه بازیگری خود در جشنواره فجر را در 14 سالگی (سال 1387 ) با نمایشی به نام نقطه چین ها به کارگردانی امیرحسین شفیعی به دستآورد و در سال 1391 موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن تئاتر دانشگاهی و یک سال بعد جایزه بهترین بازیگر و کارگردان زن جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر را از آن خود نمود.
میترا رفیع بازیگری در تئاتر را با نمایش نامه های باغ آلبالو، مونولوگ کافه پولشری، اسب های پشت پنجره، دوزخ و نقطه چین ها تجربه کرده است.
میترا رفیع سال 1396 با فیلم کلمبوس بهصورت حرفه ای بازیگری در سینما را آغاز کرد و بعد از آن در فیلم کوتاه LADY و سینمایی من می ترسم و مجدلیه مقدس حضور موفقی داشت.
میترا رفیع با بازی در سریال از سرنوشت در سال 1398 در نقش مه لقا در میان مخاطبان تلویزیون شناخته شد. او در سریال آخرین پناه نیز حضور موفقی داشته و به تازگی در سریال بی همگان نیز در کنار بازیگران مشهوری چون مهدی سلطانی، کمند امیر سلیمانی، سمیرا حسنپور و... به ایفای نقش پرداخته است. میترا رفیع در ادامه با سریال گیلدخت به شهرت فراوان رسید.
عکس های متفاوت میترا رفیع در دبی
میترا رفیع از جمله بازیگرانی است که سبک پوشش و استایل او بسیار مورد توجه قرا می گیرد. این بازیگر در خارج از فضای صدا و سیما تازه ترین مدها را می پوشد و عکس های جدید او نشان می دهد که بعد از گیلدخت صدا و سیما به نوعی زیر و رو شده است!
تصاویر زیر مربوط به سفر اخیر میترا رفیع بازیگر گیلدخت به دبی است که تغییر صد درصدی را نسبت به تصاویر او در سریال گیلدخت شاهد هستیم!
تهران گردی میترا رفیع با استایل های خاص
در ادامه چند عکس هم از تهران گردی میترا رفیع می بینید:
میترا رفیع غرق در نقش هایش
میترا رفیع درباره نقش آفرینی های خود می گوید: هر نقشی که با آن مواجه میشوم، در زمان تولید اثر، تکّهای از جانم میشود. چه بگویم از لحظاتی که با (الناز یوسفیان) گذراندم؟ هربار که گریست با او گریستم و قلبم شکست. هربار که امیدوار شد، قلبم روشن شد از نور امید. بله، حقیقت این است که من با نقشم میخندم، میگریم، اعتماد میکنم، گریزان میشوم، میمانم و ادامه میدهم تا لحظهی پایان. تا روزی که ناگزیر به ترک کردن آن نقش شوم. این آرزو که «ای کاش عمر نقش تمام نشود» همواره در دل من بیدار است.
او می افزاید: بنا به دریافت شخصی من اگر یک بازیگر مدت طولانی دست به آفریدن کاراکترهای گوناگونی بزند، که هر کدام از جهت عاطفی و اجتماعی با هم متفاوت باشند و هرگز هم برای ترک کردن آن نقشها تمرینی نکند و هیچ فرآیندی را برای فاصله گرفتن از آن نقشها طی نکند همواره بخشی از روحش، ذهنش و عواطفش درگیر آن کاراکترها باقی خواهد ماند. پس فکر میکنم همانطور که برای رسیدن به نقش تلاش میکنیم برای فاصلهگرفتن از نقش هم باید تلاش کرد. این قطعاً همان کاریست که به سلامت روان و قلب بازیگر میانجامد و در نهایت ضمیر، غریزه و احساسات او را آمادهی کِشتِ بذر نقشی تازه میکند.
خلی خوب درجه یک