کد خبر: 68477 A

سریال رهایم کن| رهایم کن| سریال ایرانی

حمله تند فارس به رهایم کن/ حجاب‌زدایی، لمس نامحرم، روابط نامشروع و شراب‌خواری از اهداف این سریال است!

حمله تند فارس به رهایم کن/ حجاب‌زدایی، لمس نامحرم، روابط نامشروع و شراب‌خواری از اهداف این سریال است!

خبرگزاری اصولگرا فارس در متنی سراسر انتقادآمیز، به محتوای سریال رهایم کن به کارگردانی شهرام شاه حسینی که تاکنون ۱۴ قسمت آن پخش شده، حمله کرده است.

ایران آرت: فارس نوشت: بسیاری معتقدند که نخستین گام در مسیر حجاب‌زدایی اخیر از جامعه بانوان ایرانی با فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی برداشته شد؛ ولی تأثیر تولیدات خارجی بسیار کمتر از تولیدات داخلی است چرا که محصولات ایرانی به دلیل نزدیکی ظاهری با تاریخ، سنت و آداب بومی ایران تأثیر به شدت بالاتری بر مخاطبان ایرانی می‌گذارند.

به نقل از فارس، در دومین گام، قبح‌زدایی از لمس نامحرم هدف این دسته از تولیدات سینمایی قرار گرفته است. سریالی با عنوان «رهایم کن» که به تازگی توسط یکی از سامانه‌های نمایشی داخلی تولید و پخش می‌شود، علاوه بر اینکه ابهامات زیادی را برای مخاطبان در جنبه‌های مختلف از جمله نبود ارزش ادبی، رسانه‌ای و فرهنگی در بخش محتوایی یعنی داستان اصلی سریال ایجاد کرده؛ با به تصویر کشیدن صحنه‌هایی زننده، شرم‌آور و قبح‌شکن، ذهن مخاطبان را به این سو برده است که دقیقاً هدف از ساخت این سریال چیست؟

سریالی که سازندگان آن پیش‌تر اعلام کرده بودند این اثر قرار است برهه‌ای در دوران پیش از انقلاب را بیان کند، اکنون مشاهده می‌شود که بدون ذره‌ای پرداختن به محورهای ارزشمند و مهم برای مخاطب در آن دوران، صرفا به روایت خیانت‌ها، شراب‌خوارگی‌ها، قتل و خونریزی‌ها برای کسب مال، روابط نامتعارف زنان و مردان، دریدگی‌های اخلاقی، ارتباط‌های نامشروع، بی‌حرمتی‌های پی‌درپی به والدین و ... پرداخته است.

«عادی‌سازی روابط نامشروع»، در سکانسی از این سریال دختری جوان به خواننده‌ای مشهور ابراز علاقه می‌کند و سپس شب را با او در یک اتاق در هتل به خلوت می‌گذراند.

محسن تنابنده ، سریال رهایم کن

فارس در ادامه نوشته است: «خیانت»، در سکانسی دیگر از این سریال برادری به نامزد برادر خود ابراز علاقه می‌کند و این دو برادر برای رسیدن به این دختر از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنند.

«دریدگی اخلاقی»، در سکانسی دیگر از این سریال دختری که طی ارتباط جنسی نامشروع با مرد دیگری احتمال بارداری خود را می‌دهد، پس از برگزاری مراسم جشنی سوری با فردی که به صورت ظاهری با او ازدواج کرده است تا قضیه ارتباط نامشروع این دختر درز پیدا نکند، او را به اتاق خواب می‌برد، می‌خواهد لباس‌های خود را از تن بیرون آورد و دیالوگ‌هایی زننده بین آنان رد و بدل می‌شود.

«روابط نامتعارف زنان و مردان»، در سکانسی از این سریال دختر خانواده رسماً جلوی دوربین دست بازیگر مرد را لمس می‌کند و آن را به صورت و چشمان خود می‌کشد در حالیکه مخاطب می‌داند این دو بازیگر هیچ نسبت واقعی با یکدیگر ندارند، یا لااقل اگر داشته باشند هیچ توضیحی درباره آن ارائه نشده است و مخاطب چیزی را که می‌بیند تحلیل می‌کند یعنی زنی که دست مردی را گرفته و به صورت و چشمان خود می‌کشد.

«شراب‌خواری»، در سکانس‌های مختلفی از این سریال می‌گساری به صورت امری معمول در روزهای عادی و به ویژه در شب‌های جشن و عروسی به تصویر کشیده شده است.

«بی‌حرمتی به والدین»، سکانس‌های متعددی در این سریال بی‌احترامی، تحقیر، بدرفتاری و کج‌خلقی فرزندان با پدر خانواده را نشان می‌دهد در حالیکه در فرهنگ ایرانی- اسلامی حرمت والدین پس از ایمان قلبی به توحید، مورد سفارش ویژه قرار گرفته است.

« قتل و خونریزی»، در بخش دیگری از این فیلم، عده‌ای از همکاران در یک معدن که به اذعان خود با زحمات فراوان برای کسب رزق حلال برای خانواده در حال تلاش هستند، برای به دست آوردن ثروتی خیالی اقدام به قتل یکی از همکاران خود که همراهی لازم را با آنان ندارد می‌کنند و علاوه بر وقوع جرم قتل، با این اقدام همسران و فرزندان او را بی‌پناه می‌سازند.

سریال رهایم کن

فارس می‌نویسد: مواردی که مورد اشاره قرار گرفت تنها بخشی از چاله‌های تاریک اخلاقی و حملات ضدفرهنگی این سریال است.

موارد نامطلوب متعدد دیگری همچون نمایان ساختن بدن زنان که به جای شلوار یا دامن بلند و پوشیده، جوراب‌هایی نازک پوشیده‌اند و هنگام دویدن و بالا رفتن لباس آنان بدنشان به صورت نامناسبی مشخص می‌شود؛ خودکشی، قماربازی، مصرف مواد مخدر و ... نیز در این سریال وجود دارد که هر بیننده مبتدی و مسؤولی را متوجه عدم همخوانی آن با ذائقه پاک و نجیب مردم ایران می‌سازد و این مسئله را به خوبی تفهیم می‌کند که ادامه پخش آن جز برجای گذاری اثرات نامطلوب از جمله «قبح شکنی از لمس نامحرم» بر ذهن آگاه یا ناخودآگاه مخاطبان به ویژه نوجوانان و جوانان ثمر دیگری ندارد.

اگر از ابهامات پیرامون صدور مجوز ابتدایی پخش این سریال چشم‌پوشی شود، ولی از علت عدم توقف ادامه پخش آن نمی‌توان چشم پوشی کرد و مخاطب را به این فکر فرو می‌برد که چه سیاستی پشت تداوم پخش این سریال وجود دارد! چرا که به فرموده رهبر معظم انقلاب «فرهنگ، همانند هوایی است که تنفس می‌کنیم» اگر آلوده شود، آلودگی آن بر ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، اخلاقی جامعه و تمام افراد آن جامعه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم اثر می‌گذارد.

 

پایان مطلب خبرگزاری فارس 

رهایم کن سریال رهایم کن
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین