انتقاد آقای بازیگر از فرهنگ تحریم افراد در جامعه
اصطلاح "فرهنگ تحریم" به معنای محکوم کردن افراد در مواقعی است که حرفی یا کاری توهینآمیز از آنها سر میزند.
ایران آرت: برایان کرانستون ستاره سریال "برکینگ بد" (Breaking Bad) در مصاحبه با "اسوشیتد پرس" از مفهوم "فرهنگ تحریم" افراد انتقاد کرده و میگوید "در دنیای امروز بخشش کمتری وجود دارد." این اصطلاح به معنای محکوم کردن افراد در مواقعی است که حرفی یا کاری توهینآمیز از آنها سر میزند.
کرانستون در این مصاحبه میگوید: "ما در فرهنگ تحریم افراد خطا کرده و گمراه زندگی میکنیم – چه به اشتباه چه به عمد – و در دنیای ما بخشش کمتری وجود دارد. به نظر من ما متأسفانه در این فضای خشن حضور داریم. جوامع ما سختگیرتر، بیدرکتر، بیصبرتر و نابخشندهتر شدهاند."
او ادعا میکند که از خود در مورد جایگاه "بخشش" در جامعهی معاصر سؤال میکند و میگوید امیدوار است که سال جدید در "فرهنگ تحریم" تغییراتی به همراه آورد: "ما باید در موردش تجدید نظر کنیم و دمی [تأمل کنیم] و بدانیم که درخواست بخشش و دریافت بخشش نشانهی ضعف نیست، بلکه نقطهی قوت بشر است." کرانستون میگوید در نتیجهی تحریم بعضی از افراد جامعه تا پایان عمر از حقوق اجتماعی محروم شدهاند.
به گزارش ۳۰نما مدافعان "فرهنگ تحریم" معتقدند که این اصطلاح به معنای پذیرش مسئولیت رفتار و گفتار افراد است و نه چیز دیگر. از جمله قربانیان اخیر این فرهنگ "جی.کی. رولینگ" نویسندهی کتابهای "هری پاتر" است که با زیر سؤال بردن حقوق افراد تراجنسیتی تحریم را کم و بیش تجربه کرد.
کرانستون اخیراً در سریال "عالیجناب" (Your Honor) شبکهی شوتایم در نقش یک قاضی ظاهر شده است. "پیتر موفات" نویسندهی این سریال در مصاحبه با "ونتی فر" میگوید: "به نظر من بهشدت اهمیت داشت که بازیگری را انتخاب کنیم که همان ابتدا یک انسان نجیب به نظر برسد. فکر میکنم برایان این خصوصیت را داراست. چیزی ذاتی است."
و اضافه میکند که بازیگری را میخواسته که بتواند یک نوع "هوشمندی سریع" را نشان دهد به ویژه وقتی که شخصیت مجبور باشد برای نجات پسرش دروغ بگوید: "آن فشار بر روی کسی که از ذکاوت کمتری برخوردار است و نمیتواند به سرعت فکر کند قابلتصور نیست. برایان این ویژگی را دارد."
اما کرانستون در مصاحبهی دیگری به شوخی میگوید: "وقتی آن بهتزدگی را در چهرهی من میبینید، در واقع به این فکر میکنم که امشب غذای چیزی بخورم یا مکزیکی؟"