کسی در آمریکا دشتی می خواند؟ / "ایران من سلام" تا استرالیا و آمریکا
پنجمین سری نمایشگاه "ایران من سلام" آثار عنایت الله نظری نوری از اول بهمن در گالری شکوه افتتاح شد. این نمایشگاه 20 اثر کالیگرافی دارد که در ابعاد مختلف نمایش داده شده است.
ایران آرت : نظری نوری با اشاره به اینکه شعر و خط در ایران دو هنر منحصر به فرد است درباره نقاشی خط میگوید:" برای خوشنویسی و خط فازسی احترام ویژهای قائل هستم اما چون نمیتوانم دربند قواعد قرار بگیرم در زمینه نقاشی خط و آبرنگ فعالیت میکنم زیرا نقاشی خط مانند شعر نو در بند قواعد قرار نمیگیرد و آزاد و رها است. در این هنر بینظمیهایی دیده میشود که در نهایت رها و آزاد بودن؛ منظم هستند."
او به برپایی نمایشگاه نقاشی خط در کشورهای انگلیس، ایتالیا، آمریکا، آلمان و چین اشاره میکند و میگوید:" نمایشگاه "ایران من سلام" را در استرالیا به نمایش گذاشتم و با استقبال مردم روبرو شد. نظری نوری میافزاید: از من درخواست شد تا برای تدریس نقاشی خط به آمریکا بروم و در آنجا زندگی کنم اما نمیتوانستم وطنم را ترک کنم؛ در آنجا کسی نبود که در کوچهها آواز دشتی بخواند و حال و هوای ایران را داشته باشد."
نظری نوری درباره چند تابلو خود توضیح میدهد و از گرفتن ایده آنها میگوید که یکی را از یک کارگاه قالیبافی گرفته و دیگری را از کوچ عشایر و تابلویی دیگر را از پرواز پروانهها بهصورت مفهومی خلق کرده است. او به نقاشی خط "تا ابد" اشاره میکند که چهارده معصوم به صورت پرنده روی آن نقاشی شدهاند و از تابلوی "معجزه عشق" میگوید که یک مرد و زن را به صورت مفهومی در آن ترسیم کرده است که آنها با فکر و قلب یکسان میتوانند راهی سبز را با یکدیگر به انتها برسانند.
عنایت الله نظری نوری متولد 1316 تهران است . او بیش از 50 سال است حضوری فعال در جامعه هنری دارد و علاوه بر خلق آثار نقاشی خط و آبرنگ، به عنوان کارشناس هنری، مقالات و سخنرانیهای متعددی را تحریر کرده است.
"ایران من سلام " تا ششم بهمن بر روی دیوار گالری شکوه است و علاقمندان میتوانند همه روزه از ساعت 16 تا 20 از این آثار درخیابان فرمانیه، بلوار اندرزگو،کوچه سلیمی شمالی کوچه امیرنوری،شماره 19 گالری شکوه دیدن کنند