کد خبر: 57008 A

بهمن نامور مطلق رئیس فرهنگستان هنر شد

بهمن نامور مطلق رئیس فرهنگستان هنر شد

روزنامه ایران نوشت حال با حضور بهمن نامور مطلق که از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۸ دبیر و معاون پژوهشی فرهنگستان هنر بود قطعاً نویدی از روزهای درخشان این فرهنگستان خواهد بود.

ایران آرت: پس از 3 سال سرانجام تکلیف مدیریت فرهنگستان هنر مشخص شد. درجلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شد که بهمن نامورمطلق با رأی اعضا علاوه بر عضویت در فرهنگستان هنر، برای مدت 4 سال به ریاست این فرهنگستان منصوب شد.

از تاریخ تأسیس فرهنگستان هنرجمهوری اسلامی ایران  22 سال می گذرد و این مجموعه بر اساس مصوبه جلسه 439 مورخ 25/12/1377 شورای عالی انقلاب فرهنگی به استناد بند 24 قانون اهداف و وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و با هدف پاسداری از میراث فرهنگی، هنر اسلامی‌‌ و ملی و پیشنهاد سیاست‌ها، راهبردها و دستیابی به آخرین یافته‌ها و نوآوری‌ها و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی ‌‌برای مقابله با تهدیدهای فرهنگ مهاجم.

به گزارش روزنامه ایران، بهمن نامور مطلق چهارمین رئیس فرهنگستان هنر است. اولین رئیس و مؤسس این فرهنگستان میر حسین موسوی بود که از  1378 که عملاً فعالیت این فرهنگستان آغاز شد   تا دی‌ماه ۱۳۸۸  به مدت 10 سال بر این مسند نشست  و پس از آن با حکم رئیس جمهوری احمدی نژاد  (سال88)  علی معلم دامغانی سکان این فرهنگستان را بر عهده گرفت. مدیریت علی معلم دامغانی در مرداد 1396 به پایان رسید. دورانی که به گفته برخی‌ها فرهنگستان هنر دراین مدت  با افول جدی برنامه‌ها و رویدادها روبه‌رو شده بود و پس از آن 19 شهریور ماه سال 97 علیرضا اسماعیلی  سرپرستی این فرهنگستان را برعهده گرفت.

بهمن نامور مطلق متولد 1341 ،نشانه‌شناس ایرانی و استادیار گروه فرانسه دانشگاه شهید بهشتی است. او پس از سپری شدن کارشناسی مترجمی زبان فرانسه برای ادامه تحصیل به فرانسه عزیمت کرد. کارشناسی ارشد خود را در رشته زبانشناسی و رایانه از دانشگاه بلزپاسکال در کلرمون-فران گرفت. سپس دکترای خود را در رشته ادبیات تطبیقی و در همان دانشگاه ادامه داد. او از سال 1381 تا سال 1388 دبیر و معاون پژوهشی فرهنگستان هنر بود و در دانشگاه‌هایی چون شهید بهشتی،دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشکده هنر دانشگاه الزهرا،  پردیس هنر دانشگاه تهران ،دانشگاه هنر اصفهان ،دانشگاه هنر تهران  و ... تدریس داشته است. او رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنر‌های اسلامی و ایرانی استاد فرشچیان نیز هست.  فعالیت پژوهشی، فرهنگی علمی ، انتشار کتاب و مقاله علمی وجوایز از جمله سوابق این مدرس دانشگاه و پژوهشگر است.

ایران نوشت حال با حضور بهمن نامور مطلق که از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۸ دبیر و معاون پژوهشی فرهنگستان هنر بود قطعاً  نویدی از روزهای درخشان این فرهنگستان خواهد بود.

 

فرهنگستان هنر بهمن نامور مطلق
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین