چرا پرنسس های کوره متوقف شد؟/ اعتراض لیلی گلستان به چه بود؟
پرنسسهای کوره» روایت دخترکانی است که در حومه تهران در کنار کورههای آجرپزی زندگی میکنند و با کمک «علی صوفی» در کادر عکسهایش به پرنسسهایی مبدل شدهاند که آرزوی هر دختری است...
ایران آرت : شرق نوشت: جمعه قرار بود مراسم افتتاحیه یک عکس در گالری کاما برگزار شود که به دلیل حواشی ایجادشده حول موضوع این نمایشگاه و اعتراضهای مردمی صورتگرفته، برپایی آن کنسل شد.
علی صوفی، عکاسی است که قرار بود کارهایش در نمایشگاهی در گالری کاما افتتاح شود. عنوان نمایشگاه این عکاس «پرنسسهای کوره» بود.
در توضیح این نمایشگاه عکس آمده بود: «پرنسسهای کوره» روایت دخترکانی است که در حومه تهران در کنار کورههای آجرپزی زندگی میکنند و با کمک «علی صوفی» در کادر عکسهایش به پرنسسهایی مبدل شدهاند که آرزوی هر دختری است».
همین عبارتهای بهکار رفته در این خلاصه کوتاه، در کنار پوستری که پرتره یک کودک بود، موجب شد پنجشنبه موجی از اعتراض به این نمایشگاه صورت بگیرد.
لیلی گلستان، یکی از اولین چهرههایی بود که به این مسئله اعتراض کرد. او در حساب اینستاگرامیاش نوشت: «دوستان عزیز. واقعا خجالتآور است که یک عکاس برود به کورهپزخانه و لباس نو و شیک تن دخترهای فقیر کند و تاج سرشان بگذارد و از آنها عکس بگیرد و یک گالری هم عکسها را به نمایش بگذارد! چه فکر کرده این عکاس و چه فکر کرده این گالریدار که با بچههای فقیر این بازی زشت را میکنند. خجالت بکشید. این همه حماقت و وقاحت را از کجا آوردهاید؟ خجالت بکشید. واقعا از این همه بیفرهنگی خجالت بکشید. این یک تجاوز علنی به روح پاک این دخترهای معصوم و بیگناه است. خجالت بکشید. از این همه کثافت حال تهوع به آدم دست میدهد».
یک روزنامهنگار هم در اعتراض به این نمایشگاه نوشت: «شرمآور اما بهشدت واقعی! یک عکاس تعدادی از «کودکان در شرایط دشوار» را مقابل دوربین نشانده تا به آنها خوشبختی تقلبی بفروشد. ممکن است این نمایشگاه با فشار فعالان اجتماعی متوقف شود، اما این جریان متوقف نمیشود».