مجری تلویزیون روی دنده لج افتاد/ توجیه یک گاف بزرگ درباره پرویز مشکاتیان
پس از پخش یکی از ترانههای برنامه، اسکندری که متوجه اشتباه خود شده بود، واکنش عجیبی به این ماجرا داشت و با توضیح این که دقیق و شفاف صحبت نکرده، اشتباه خود را توجیه کرد.
ایران آرت: خراسان نوشت: اشتباه عجیب محمد اسکندری مجری برنامه "ترانه باران"، در تبریک تولد استاد فقید پرویز مشکاتیان، حاشیهساز شد و انتقادات فراوانی را به سمت این برنامه و تلویزیون روانه کرد. در برنامه "ترانه باران" که شنبه 25 اردیبهشت از شبکه شما روی آنتن رفت، این مجری توضیح داد که روز قبل، سالروز تولد استاد پرویز مشکاتیان بوده است و ضمن تبریک به خود استاد(!)، برایش آرزوی سلامتی میکند و میگوید: "امیدوارم که حالش خوب باشد و همچنان مضراب در دستان او بر اپیزودهای سنتور در حال رقص و نواختن باشد و ما بشنویم و لذت ببریم از نواختنِ ساز استاد پرویز مشکاتیان نازنین و پرافتخار ایران زمین."
این که مجری یک برنامه ویژه موسیقی، از درگذشت چهره مشهوری مانند پرویز مشکاتیان اطلاع ندارد، نکتهای بود که باعث تعجب بسیاری از مخاطبان و کاربران شبکههای اجتماعی و با انتقاد آنان مواجه شد. علاوه بر آرزوی سلامتی برای استاد مشکاتیان که 12 سال پیش درگذشته است، توصیف عجیب اسکندری از سنتورنوازی استاد مشکاتیان با استفاده از جمله "نواختن مضراب بر اپیزودهای سنتور" هم توجه کاربران را جلب کرد و بیان او را نیز در مقام مجری، هدف انتقاد قرار داد. رخ دادن چنین اشتباهاتی در برنامه ویژه موسیقی، برای مخاطبان قابل پذیرش نیست.
پس از پخش یکی از ترانههای برنامه، اسکندری که متوجه اشتباه خود شده بود، واکنش عجیبی به این ماجرا داشت و با توضیح این که دقیق و شفاف صحبت نکرده، اشتباه خود را توجیه کرد. او توضیح داد چون مخاطبان خودشان آگاه و استاد هستند، میداند که از درگذشت پرویز مشکاتیان در سال 88 مطلع هستند، بنابراین به صورت جزئی توضیح نداده و برای فرزندان او آرزوی سلامتی کرده است!
اسکندری در ادامه با تعجب و اطمینان گفت: "چطور برای استاد پرویز مشکاتیان، سلامتی آرزو کنم وقتی از پیش ما پر کشیده و رفته است؟" او در فضای مجازی هم با نوشتن کامنتی در یکی از پستهایی که به اشتباه او انتقاد کرده بود، نوشت که ویدئو توسط فرصتطلبان در فضای مجازی تقطیع شده و او برای فرزندان استاد آرزوی سلامتی کرده است! بهتر بود اسکندری با عذرخواهی از مخاطبان به حواشی پایان میداد و با توضیحات غیرمنطقی، اشتباه خود را توجیه نمیکرد.