حمیدرضا شفیعی | رنگ وستا
حمیدرضا شفیعی : پنجره یک میلیارد نفری رو به هنر و هنرمندان
مدیر رنگ وستا از تاسیس صفحه تازه رنگ وستا در اینستاگرام خبر داد و گفت:یکی از ویژگی های جذاب عصر معاصر دورهمی جهانی در یک گوشی موبایل است و باید از این موهبت یک فرصت تاریخی ساخت.
ایران آرت: حمیدرضا شفیعی، مدیر رنگ وستا از تاسیس صفحه تازه رنگ وستا در اینستاگرام به نشانی vestacolour خبر داد و گفت: "یکی از ویژگی های جذاب عصر معاصر دورهمی جهانی در یک گوشی موبایل است و باید از این موهبت یک فرصت تاریخی ساخت."
او خاطر نشان کرد "هر چند به خصوص به هنرمندان تجسمی توصیه می شود برای معرفی خود و هنرشان روی سایت ها و سرچ گوگل هدفمند متمرکز باشند اما بدیهی ست که نمی توان از تاثیرات جادویی شبکه های مجازی چشم پوشی کرد."
او تاکید دارد:" پلتفرم هایی مانند اینستاگرام به ابزارهای ضروری برای هنرمندان تبدیل شده اند، اما بدیهی ست این شبکه های مجازی مانند هر پدیده دیگر، در کنار دهها امتیاز مثبت ، سویه های منفی هم دارد.
این مدیر هنری گفت:" اینستاگرام، به ویژه، به عنوان یک گالری مجازی ظهور کرده است که در آن هنرمندان آثار خود را برای مخاطبان جهانی به نمایش می گذارند.
این پلتفرم با بیش از یک میلیارد کاربر، امکان بازخورد و ارتباط فوری را فراهم میکند و هنرمندان را قادر میسازد تا برندهای شخصی خود را پرورش دهند و دسترسی خود را گسترش دهند.
حمیدرضا شفیعی افزود: " این تغییر به بسیاری از هنرمندان نوظهور که ممکن است قبلاً برای به دست آوردن دیده شدن در دنیای هنر رقابتی تلاش می کردند، قدرت بخشیده است. ماهیت تصویری اینستاگرام به خوبی به هنر کمک می کند، به طوری که تصاویر و ویدیوها اغلب نسبت به محتوای متنی جذابیت بیشتری دارند."
مدیر رنگ وستا تصریح کرد:" رسانه های اجتماعی نه تنها نحوه ارائه آثار هنرمندان را تغییر داده اند، بلکه نحوه تجربه مخاطبان را نیز تغییر داده اند. هنری که زمانی محدود به گالریها و موزهها بود، اکنون برای هر کسی که به اینترنت متصل است قابل دسترسی است. این دموکراتیزه کردن، قدردانی از هنر را گسترش داده است و به صداها و دیدگاههای گوناگون اجازه ظهور میدهد. حتی هنرمندان مقیم مناطق محروم هم می توانند روایت های خود را به اشتراک بگذارند و هنجارهای فرهنگی مسلط را به چالش بکشند و گفت و گوی غنی تر در مورد هویت و بازنمایی را تقویت کنند.
او خاطر نشان کرد: " علاوه بر این، پلتفرم هایی مانند اینستاگرام جوامعی را پرورش داده اند که در آن هنرمندان و علاقه مندان به هنر می توانند با هم ارتباط برقرار کنند، تکنیک ها را به اشتراک بگذارند و با هم همکاری کنند. شکافهای جغرافیایی را پر میکنند و حس تعلق را در بین هنرمندان تقویت میکنند.
این مدیر هنری در عین حال یادآوری کرد:" با وجود تمامی مزایا، اتکا به رسانه های اجتماعی چالش هایی هم دارد. ماهیت سریع پلتفرمها میتواند منجر به تمرکز بر تعامل عمیق شود، جایی که لایکها و اشتراکگذاریها ارزش عمیقتر هنر را تحت الشعاع قرار میدهند. علاوه بر این، نیاز دائمی به محتوا میتواند منجر به فرسودگی در میان هنرمندان شود ... تبدیل شدن اینستاگرام به یک رسانه سرگرمی ساز و دیده نشدن محتواهای جدی باگ های قابل تامل این پلتفرم است؛
از این روست که اهل فن معتقدند هنرمندان باید به کار خلاقه خویش بپردازند و تولید محتوا را از طریق مشاورین متخصص ، سایت ها و تقویت گوگل سرچ پی گیرند."
حمیدرضا شفیعی، مدیر رنگ وستا در پایان می گوید:" صفحه اینستاگرام رنگ وستا vestacolour پنجره ای تازه پیش روی هنرمندان است و فرصتی ست تا دورهمی هنری را رنگی تر و خوش رنگ تر وسعت بخشیم."