موزه لوور ابوظبی ، ساعت سواچ، تبلیغ هنری
ببینید: سواچ روم در موزه لوور ابوظبی/ معرفی سومین دیزاین لوور ابوظبی روی سواچ
صفحه رسمی موزه لوور ابوظبی اعلام کرد دیدارکنندگان موزه می توانند از سواچ روم دیدن کنند و سمین همکاری خود با این برند را رسانه ای کرد.
ایران آرت: صفحه رسمی موزه لوور ابوظبی از آغاز به کار سواچ روم در محل این سازه ۲۴ هزار متری خبر داد و نوشت: دو شاهکار نمادین از مجموعه ما را مستقیماً روی مچ دست خود بپوشید! همکاری جدید را با دو شاهکار از مجموعه ما تجربه کنید: «موج بزرگ از کاناگاوا» و «اسطرلاب». پیش تر اثری از ساندرو بوتیچلی روی این سری ساعت دیزاین شده بود.
پیشتر صفحه رسمی موزه لوور ابوظبی در یک پست ثابت به استقبال دیزاین آثار شناخته شده خود روی ساعت سواچ رفته بود و وعده داده بود این آکسسوری تازه و جذاب مجموعه بزرگ گیفت شاپ موزه را متنوع تر می کند.
سواچ ،برند شناخته شده ساعت در صفحه رسمی خود اعلام کرده بود آثار شاخص متعلق به موزه لوور ابوظبی را بر روی ساعت های جدید خود دیزاین کرده است.
سواچ که مدتی ست روی کالکشن هنر تمرکز کرده است، به تازگی زیر تیتر « قدرت طبیعت » اعلام کرد : دو شاهکار از دو هنرمند بزرگ بوتیچلی و هوکوسای را روی ساعت هایش باز تولید کرده است و دوستداران این سری سواچ می توانند این اتفاق را جشن بگیرند. اکنون اثر اسطرلاب هم به این مجموعه اضافه شده است.
ساندرو بوتیچلی نقاش مشهور فلورانسی دوران رنسانس ایتالیایی بود که ۱۵۱۰ درگذشت و کاتسوشیکا هوکوسای نقاش و چاپگر ژاپنی مشهور است که که ۱۸۴۹ درگذشت و هر دو این آثار در زمره مستر پیس های گران قیمت لوور ابوظبی به شمار می آید.
گویا این سری ساعت ها ۲۵۰ دلار قیمت گذاری شده اما در ایران هم اکنون این کالکشن ۲۲ میلیون تومان در دسترس است.
فروشگاه موزه لوور ابوظبی( گیفت شاپ ) از بخش های بسیار به روز و مفصل این موزه است که با ورود برندی مانند سواچ احتمالأ به زودی شاهد حضور برندهای جهانی دیگری هم خواهد بود.
گفتنی ست سواچ در سال گذشته سه سری دیگر از کلکسیون هنری به علاقمندان ارائه کرده بود.
یکی از آثار هنری بسیار معروف روی لیختنشتاین، هنرمند امریکایی به نام دختر که در موزه هنر مدرن MoMA نگهداری می شود.
و دو ساعت دیگر از آثار تاریخ ساز رنه ماگریت هنرمند مشهور بلژیکی با نام های « این یک پیپ نیست » و اثر معروف « پسر انسان ». جالب اینکه اثری شاخص از رنه ماگریت در حیاط موزه هنرهای معاصر تهران جانمایی شده است.
پیش از این کوکاکولا با بهره مندی از آثار هنری اندی وارهول ، ادوارد مونک ، پوهانس فرمیر و ... تبلیغ بسیار گران قیمتی را روانه بازار کرد تا با بهره مندی از برندینگ خاص هنر جایگاه خود را در میان رقبا ارتقا بخشد.
این روندی ست که در دهه اخیر همه برندهای بزرگ جهانی در پیش گرفته اند، برندهایی که به نظر می رسد چنان معروف اند که نیازی به تبلیغ ندارند اما در کنار هنر می ایستند تا ضمن بهره مندی از موهبت های تبلیغ اقناعی، زمین بازی خود را از سایرین جدا کنند.
گفتنی ست موزه لوور ابوظبی نوامبر ۲۰۱۷ با اجرای جذاب معمار فرانسوی «ژان نوول» افتتاح شد؛ این معمار شناخته شده می گوید برای طراحی این موزه از معماری عربی الهام گرفته و سعی کرده تا معماری کاملا متناسب با جامعه عربی باشد. سقف به خوبی ما را یاد برگ های در هم پیجیده درختان نخل می اندازد، در گذشته از این برگ ها برای پوشش سقف خانه های عربی استفاده می شده است.
این موزه خاص کاملا در احاطه آب است و در لبه شرقی جزیره سعدیات قرار گرفته است.
لوور ابوظبی را پلی میان تمدن ها می خوانند در مجموع ۵۵ سالن و ۲۳ گالری دائمی دارد که نکته جالب درباره آن ها این است که هیچ کدام از این گالری ها شبیه هم نیسنتند و با وارد شدن به یک گالری انگار به جای تازه ای رفته اید.
این موزه ۲۴ هزار متر مربع است و زیر سقف های گنبد مشبک با نور طبیعی از دیدن آثار هنری بسیار متنوع لذت ببرید.