روایت علیرضا خسروآبادی از مجسمههای زمانمندش/ ایدهای که برگزیده جایزه ویستا شد
خسروآبادی درباره ایدهاش میگوید: سه نفر روی سکوهایی به عرض و طول و ارتفاع یکسانی میایستند اما سخنی نمیگویند. در واقع این سه بدن متصل به سکو، پیش از لحظهی حرف به حرف آمدن، مجسم شدند.
ایران آرت: علیرضا خسروآبادی، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد کارگردانی نمایش از دانشگاه هنر تهران، از جمله هنرمندانی است که ایده او در فهرست یازده ایده برگزیده چهارمین جایزه هنر معاصر ویستا قرار گرفته است.
او درباره ایده برگزیده شده خود گفت: ایدهی این کار طی پروپوزالی برای جایزهی هنر معاصر ویستا ارائه شد و با نگاهی به مفهوم مجسمهی زمانمند، سعی دارد تا سه مجسمهی آستانهای برای کلام بسازد.
او افزود: بدین معنا سه نفر روی سکوهایی به عرض و طول و ارتفاع یکسانی میایستند اما سخنی نمیگویند. در واقع این سه بدن متصل به سکو، پیش از لحظهی حرف به حرف آمدن، مجسم شدند.
این هنرمند اظهار داشت: چون جایزه دو مرحلهی ارائه در نمایشگاه گروهی و اجرای یک اثر- در صورت برگزیده شدن را در برگزاری خود میدید، کار من در نمایشگاه گروهی به صورت ویدیوآرت ارائه شده است و در اجرای نهایی پرفورمنس خواهد بود.
خسروآبادی درباره اهمیت جایزه هنر معاصر ویستا بیان کرد: جایزهی ویستا با اولویت ایده، برای من در دورهی پاندمی کرونا، معنای خاصتری پیدا میکرد. چون این دوره برای من هم به ایده بیشتر متصل بود تا یک بیان و نتیجهی کاملا پروسهیافته. جدای آن، امکان حضور افراد و طرح ایدهها از حیطههای گوناگون، همانطور که در هنر معاصر، عرصه را برای یک ارتباط بینارشتهای مهیاتر میکند.
ایدههای منتخب چهارمین جایزه ویستا در نمایشگاهی که تا 9 مهرماه 1400 در گالری ویستا دایر است از ساعت 16 تا 20 قابل تماشاست.
آیین اختتامیه و معرفی برنده جایزه 30 میلیون تومانی با روشن شدن وضعیت بحرانی این روزهای کرونایی اطلاع رسانی خواهد شد.