کد خبر: 50894 A

ببینید: بازآفرینی نقاشی‌های مشهور با خطوط مارپیچی

ببینید: بازآفرینی نقاشی‌های مشهور با خطوط مارپیچی

یعنی این نقاشی‌ها با استفاده از برخی بهینه‌سازی‌های کامپیوتری و مبانی ریاضی طراحی شده‌اند تا محدودیت‌های خاصی که نقش مد نظر داشته را در خود جای دهند.

ایران آرت: رابرت بوش (Robert Bosch) هم هنرمند است و هم ریاضی‌دان. او با ترکیب علم و هنر مجموعه‌ای از نقاشی‌های پیچیده، پازل‌مانند و دارای خطوط درهم و پیچ و تاب‌دار خلق کرده است و به آن‌ها "optimization art" می‌گوید.

یعنی این نقاشی‌ها با استفاده از برخی بهینه‌سازی‌های کامپیوتری و مبانی ریاضی طراحی شده‌اند تا محدودیت‌های خاصی که او مد نظر داشته را در خود جای دهند.

به نوشته وبسایت یک پزشک، آقای بوش به مسئله معروف "فروشنده دوره‌گرد" (traveling salesman) بسیار علاقه‌مند است و دائما دنبال یافتن راه‌حل‌هایی خلاقانه برای حل آن و البته تبدیل این راه‌حل‌ها به اثر هنری است.

در مسئله "فروشنده دوره‌گرد"، یک فروشنده باید با استفاده از برخی بهینه‌سازی‌های ریاضی به چندین نقطه برای فروش محصولاتش برود بدون اینکه دو بار از یک مسیر یا نقطه عبور کرده باشد. هدف این است که کوتاه‌ترین و کارآمدترین مسیرها را انتخاب کند. این فروشنده دوره‌گرد باید در هر نقطه فقط یک بار توقف داشته باشد.

0

"رابرت بوش" محدودیت‌های مسئله "فروشنده دوره‌گرد" را وارد دنیای هنر و نقاشی کرده است و محدودیت‌هایی برای طرح‌هایش می‌گذارد تا فروشنده طولانی‌ترین مسیرها و حلقه‌ها را برای رسیدن به یک نقطه طی کند.

بازی ریاضی یا هنر بازی

این موضوع را می‌توان در نقاشی‌هایش دید. خطوط طولانی یک به صورت مدور درآمده و هرگز به یکدیگر اتصال و تلاقی ندارند.

1

آقای بوش ریاضی را به خاطر محدودیت‌ها و بهینه‌سازی‌ها در حل مسئله دوست دارد و تصور می‌کند همین محدودیت‌ها و بهینه‌سازی‌ها هم می‌توانند به دنیای هنر راهی پیدا کنند. گاهی اوقات کار بسیار سخت‌تر می‌شود و برعکس گاهی اوقات ترسیم یک نقاشی با محدودیت‌های ریاضی ساده‌تر و بازی با هنر است.

بوش اعتقاد دارد در دنیای هنر هم محدودیت‌ها و بهینه‌سازی‌ها وجود دارند و هر هنرمندی باید این‌ها را بپذیرد و با آن‌ها کنار بیاید.
2

پیچیدگی‌های نقاشی "رابرت بوش" در تعداد مکان‌هایی است که در سناریوی طراحی خود قرار داده است. برای مثال، در کشیدن نقاشی پرتره ون گوگ بیش از ۱۲۰ هزار نقطه یا مکان راه‌حلی قرار داده است. در نقاشی دختر با گوشواره مروارید از ۲۰۰ هزار نقطه استفاده می‌کند.

هرچقدر این نقاط یا مکان‌ها در نقاشی بیشتر باشند؛ پیچیده‌تر شده ولی از دور نمای ظاهری بهتری به نقاشی می‌دهد و شما خطوط بیشتری می‌بینید که همراه با جزئیات زیاد است.

در پایین نمونه‌های بیشتری از نقاشی‌های ریاضی‌وار این هنرمند را مشاهده می‌کنید:

3

4

5

6

هنرمند نقاش رابرت بوش
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین