قیمت نان| افزایش قیمت نان| قیمت نان 1402
قیمت نان را بدون مجوز ۸ برابر کردند! | جدیدترین فهرست قیمت نان در سال ۱۴۰۲
درحالی دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت نان به این محصول یارانه می دهد که در سامانه اسنپ این محصول ۲ تا ۸ برابر قیمت مصوب به فروش میرسد.
ایران آرت: قیمت نان از سال 1399 تاکنون ثابت مانده و تغییری نداشته است. نانواداران طی یک سال گذشته همواره از افزایش نیافتن قیمت نان گلایه مند بوده اند زیرا معتقدند تورم روی کار آنها تاثیر گذاشته است. دولت سعی دارد با ثابت نگه داشتن قیمت نان جلوی انتقال فشار افزایش قیمت به مردم را بگیرد اما باید دید این مقاومت تا چه زمانی ادامه دارد. زمزمه های افزایش قیمت نان از ابتدای سال 1402 شنیده می شود. تازه ترین خبر درباره قیمت نان را در ادامه بخوانید.
درحالی دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت نان به این محصول یارانه می دهد که در سامانه اسنپ این محصول ۲ تا ۸ برابر قیمت مصوب به فروش میرسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گران ترین قیمت مصوب نان 3 هزار تومان است که نان سنگک پخته شده با آرد یارانه ای نوع دوم است اما این محصول در فضای مجازی و توسط برخی سامانهها مانند اسنپ با قیمت های عجیب و غریبی به فروش می رسد که هیچ نشانه ای از رعایت نرخ مصوب ندارد و بعضاً 2 تا 8 برابر قیمت عرضه میشود.
این در حالی است که همه نانوایان برای فروش نان، نوعی از یارانه دولتی در بخش های مختلف مانند آرد دولتی دریافت می کنند یا به طور روزانه ما به التفاوت 15 تا 30 درصدی قیمت نان فروخته شده توسط وزارت اقتصاد به حساب آنها واریز میشود.
به طور مثال یکی از نانوایی ها در سعادت آباد تهران از طریق اسنپ نان سنگ را با عنوان هایی مانند بزرگ، پرکنجد یا پر سبوس 25 هزار تومان به فروش میرساند، برخی دیگر از نانوایان این محله نیز قیمت نان را 14 هزار تومان یا 18 هزار تومان قیمت گذاری کرده اند.
نانوایی سنگک دیگری در سامانه اسنپ در خیابان ولیعصر، برای نان قیمت 10 تا 20 هزار تومانی در نظر گرفته است درحالی که حداکثر مصوب این محصول 3 هزار تومان است.
نانوایی سنگک دیگری در خیابان حافظ، نان سنگ ساده را 8 هزار تومان و با عنوان خشخاشی 19 هزار تومان به فروش میرساند و یک نانوایی در منطقه بلوار فردوس برای هر عدد نان سنگک 10 تا 20 هزار تومان نرخ مشخص کرده است؛ نانوایی دیگری نیز این محصول را 9.5 هزار تومان تا 20 هزار تومان میفروشد.
در محله نارمک نیز بر اساس مشاهده خبرنگار تسنیم، هر عدد نان سنگک در نانوایی آنلاین 9 تا 20 هزار تومان و در نانوایی دیگری 12 تا 16 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
در جنوب تهران و منطقه میدان خراسان هر عدد نان سنگک در اسنپ 8 تا 15 هزار تومان به فروش میرسد و نانوایی دیگری نیز سنگک را 14 تا 20 هزار تومان قیمت گذاری کرده است.
از نکات منفی این مدل فروش نان دولتی، اولویت دهی به فروش نان به صورت آنلاین است؛ برخی از نانوایان بدون توجه به صف حضوری مردم برای خرید این محصول؛ نان آنلاین را بدون نوبت تحویل میدهند.
بنابراین گزارش تیرماه 1400 نرخ مصوب نان تعیین شده است؛ دولت برای حمایت از مصرف کنندگان قیمت نان را افزایش نداده است و به جای آن، 30 درصد ما به التفاوت قیمت نان را به خود نانوایان پرداخت میکند تا نرخ این محصول ثابت بماند.
آخرین نرخ مصوب نان به شرح زیر است:
بربری با وزن چانه خمیر600 گرم: 1800 تومان
تافتون سنتی با وزن چانه 250 گرم: 900 تومان
تافتون گردان (ماشینی جدید) با وزن چانه 220 گرم: 700 تومان
لواش و تافتون گردان (ماشینی) با وزن چانه 160 گرم: 500 تومان
تافتون خراسانی با وزن چانه 300 گرم: 1000 تومان
لواش اتوماتیک هر کیلو: 5000 تومان
همچنین قیمت انواع نان یارانهای نوع 2 به شرح زیر تعیین شده است:
بربری با وزن چانه 600 گرم: 2500 تومان
تافتون سنتی با وزن چانه 250 گرم: 1200 تومان
تافتون گردان (ماشینی جدید) با وزن چانه 220 گرم: 1000 تومان
لواش و تافتون گردان (ماشینی) با وزن چانه 160 گرم: 650 تومان
سنگک با وزن چانه 650 گرم: 3000 تومان
تافتون خراسانی با وزن چانه 200 گرم: 1500 تومان
لواش اتوماتیک هر کیلوگرم:6000 تومان
افزایش قیمت نان غیر قانونی است
به گزارش فارس، به تازگی برخی نانواییها افزایش قیمت و درواقع گرانفروشی نان را در دستور کار قرار دادهاند و در پاسخ به اعتراض مشتریها مدعی میشوند که مجوز این افزایش قیمت را از اتحادیههای خود دریافت کردهاند.
از سوی دیگر شنیده شده است اتحادیه نانوایان درخواستی به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای افزایش قیمت نان داده و با استدلال به اینکه قیمت نان حدود 2 سال افزایش نیافته است، مطالبه افزایش قیمت دارند اما چون قیمت جدید تاکنون به صنوف ابلاغ نشده است به همین دلیل برخی از نانوایان در سطح استان تهران و سایر شهرستانها نرخ مصوب را رعایت نمیکنند و زیر پوستی قیمت را افزایش دادهاند.
در راستای بررسی صحت و سقم این موضوع با مسعود امرالهی، سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، گفت وگو کردیم.
امرالهی در پاسخ به این سؤال که آیا تغییر جدیدی در قیمت نان وجود داشته است؟ گفت: هیچ گونه تغییر در قیمت نان و آرد وجود نداشته و هرگونه فروش نان بیش از نرخ مصوب گرانفروشی به حساب میآید و بخش بازرسی و تعزیرات برخورد خواهد کرد.
سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره اینکه آیا اتحادیهها درخواستی به سازمان حمایت برای افزایش قیمت نان دادهاند؟ گفت: از وجود چنین درخواستی اطلاع ندارم اما با اطمینان میگویم که هیچ افزایش قیمتی در نان و آرد وجود نداشته است.
درخواست نانوادارها برای افزایش قیمت نان
به باور نانوایان باید قیمت مصوب نان تغییر کند. نرخ فعلی به گفته آنها سه سال قبل تعیین شده بود. این نرخ امروز با توجه به نرخ تورم غیر منصفانه است. فعالان صنعت از نیمه سال گذشته درحال زیان هستند. رییس اتحادیه نان سنگک در این باره میگوید: قیمت آردی که دولت میدهد، صرفا 15 تا 20 درصد هزینههای نانوایان را پوشش میدهد، بقیه هزینه نانوایان از جمله هزینه دستمزد کارگر، بیمه، مالیات، آب، برق و گاز 85 درصد است که سالانه درحال رشد است.
او میافزاید: دو سال گذشته قبض آب برای نانواییها حداکثر 500 هزار تومان تمام میشد. اما امروز گزارشهایی به ما میرسد که قبض آب 3 میلیون تومان است. کمترین قبض برق حدود یک میلیون تومان است.
به گزارش اعتماد، سلیمانی توضیح میدهد سال 1400 دولت به دلیل اینکه قیمت نان را زیاد افزایش نداد به ما 20 الی 30 درصد کمکهزینه داد. کمکهزینه هم از طریق کارتخوان هر شب به حساب نانوایی ریخته میشد. البته ما راضی نبودیم ولی بالاجبار باید موافقت میکردیم چون دولت حاضر به افزایش قیمت نان نبود. سال گذشته قرار شد نرخ سال 1400 رسما تمدید نشود. اما اگر نانوایی قیمت نان را گرانتر از قیمت مصوب عرضه میکرد، تعزیرات نانوایان را جریمه میکرد. دولت آن سال به ما قول داد تا 80 درصد به ما کمک هزینه دهد؛ اما چون سال گذشته این بودجه تامین نشد، دولت نیز کمکهزینه وعده دادهشده را پرداخت نکرد.
او میگوید: نانوایان شاکی و ما در اتحادیه نسبت به وضع موجود ناراضی هستیم. ما خواهان افزایش قیمت هستیم. بر همین اساس پیشنهاد دادهایم که قیمت نان 100 درصد رشد کند آن هم فقط به دلیل اینکه دستمزد کارگر در دو سال اخیر 100 درصد رشد کرده است ولی قیمت نان تغییر نکرده است. ما مجبوریم به کارگران حقوق دهیم. سلیمانی میافزاید: پیشنهاد بعدی ما این است که دولت قیمت نان را برمبنای نرخ تورم اعلامی سازمانهای رسمی افزایش دهد. او تاکید میکند، این نظر آقای بیژن نوروز مقدم رییس اتحادیه نانوایان نان سنتی نیز هست.
یک نفر تو این مملکت نیست ک بتونه قیمت نان رو کنترل کنه! واقعا عجیبه راحت سه برابر گرون تر میفروشن و هیچ کس هیچی نمیگه!
قیمت نون بدون مجوز رفته بالا لطفا رسیدگی کنید
بابا نان نداد چون........ خدا هیچ مردی رو شرمنده زن وبچه نکنه
هیچ کس نیست کنترل کنند نه بهداشت نه بازرس وزن بربری ولواش
یادم افتاد بابا نان نداد خدا هیچ خدا شرمنده نکن
سلام امروز مورخه ۳ شهریور ماه ۱۴۰۲
بنده رفتم نون لواش بگیرم که متاسفانه هم از وزن نون و هم از کیفیتش زده بودن. به جرات میشه گفت دستمال کاغذی از اون ضخیم تر بود. محترمانه اعتراض کردم متاسفانه با کمال کستاخی جواب دادن همینه که هست و کلی بدو بیراه بهم گفتن. تماس گرفتم ۱۱۰ که تشریف هم آوردن ولی کاری پیش نرفت. فردا حتما امور صنفی خواهم رفت ولی دردآور جایی بود که یه نفر هم نموند که از من و حق خودش دفاع کنه. با کمال تاسف نون با کیفیت داغونو میخریدنو میرفتن. از ماست که بر ماست.
بنده امروز رفتم نان یگرم شاتیرکفت نانگران شودگفتم چندشوده گفتدانه ای20000 هزاتومن نان بربری ساده گفت مبری
چرا در تهران طبق مصوبه نان گران نمی شود نانوا به بهانه ی این که از سال ۱۴۰۰ نان گران نشده به هر قیمتی که دلش بخواهد قیمت گذاری میکند مثلا نان بربری ۱۸۰۰تومنی را از ۴۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ تومن به فروش می رساند اگر قیمت مصوب حتی ۵۰ درصد هم گران شود نان بربری ۱۸۰۰ تومنی می شود ۲۷۰۰ تومن.
امروز نان تافتون رو دونه ای ۳۰۰۰ تومان خریدم.نانوا بسته های نان ده تایی درست کرده اون ها رو میده ۳۵۰۰۰ تومان بسته ای.چرا؟ چون گذاشته داخل نایلون.و کلا نان تافتون کی سده ۳۰۰۰ تومن.۲۰ تا گرفتم شد ۶۰ تومن
اینا همش شعر وره تو محله ما ۲ تا لواش پز هست ۵ تا هم درکل خیابون اطراف همشون ساعت ۸ به کارمیشن تا ۱۱ بعدش بعد ظهر ها هم نمی پزن چگونه می صرفه براش ها ازشون بحث هم کردم و اون دوتا هم که وقتی آرد میفروختن مجشونو گرفتم جندبار کو میگه خوب کاری میکنم زنگ زدم به ۱۳۵ انگار نه انگار تو کارشه مسئولی نیست که ناظر نیست میان یه پولی توحیبی میگیرن میرن